Jump to content

EmilJ

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da hopper jeg bukk over dette tror jeg. Formålet var å holde kostnadene nede, men med spesial demper som koster det samme som rifle, og snever ammunisjons spekter så blir ikke dette aktuelt. Om ønsket om demper blir for stort får man vel kjøpe boltrifle👍
 2. Vil en bar med demper og riktig justert gass trykk bli fortere skitten? Tenker da om den trenger og vaskes oftere en om den ikke har demper.
 3. EmilJ

  Meostar R1r

  Hei, Skal kjøpe mitt første kikkertsikte som skal stå på en bar mk2 30-06. (skyter links) Skal brukes til bane/trening, rådyr og rev. Vurderer og kjøpe nytt fra butikk. Er denne kikkerten verd kr 11.000,- eller er det andre soleklare kandidater i dette prissjiktet? For meg er det samme hva som står på på kikkerten, men har forstått at 2.hånds verdien er noe høyere om det står swaro, zeiss og kahles på siden. Vurderer jo selvfølgelig å fleske til med en z8 2.3-18x56 i håp om og ikke trenge kjøpe optikk på mange år. Hva ville dere kjøpt om dere skulle kjøpt første kikkert i 2020?
 4. Hei, Har lest igjennom de 3 andre trådene som omhandler noe av det samme. Det jeg lurte på er om noen har etter montert demper på eldre BAR(2.generasjon) i 308/30-06, og hvordan fungerte dette i lengden? Vurderer å kjøpe en 2 generasjons BAR 30-06 med BOSS systemet, men har hørt at disse bråker noe vanvittig.
 5. EmilJ

  Rifle til links

  Hei, Skal ha meg ei børse som kan brukes på alt fra rev, rådyr, og større vilt ettervert. Tenkte 308, men har ikke låst noe. Den lille utfordringen er at jeg skyter links, og lite utvalg på finn.no. Er det noen som har forslag til børser man kan starte å se på når man skyter links.
×
×
 • Create New...