Jump to content

EmilJ

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EmilJ's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. EmilJ

    Meostar R1r

    Liten oppdatering. Første kikkert ble V6 2.5-15x56 og er veldig fornøyd med valget. Denne ble brukt til rådyr, hjort og elgjakt både i dagslys og måneskinn. Skyteavstand ble fra 20m under smyg og lengre avstand på postjakt. Ja, jeg ønsker meg ett 1-4/1-6 kikkert pga vekt, men det er strengt tatt ikke nødvendig Ble ikke så jeg fikk testet meopta og kahles i praktisk jakt, men er egentlig sikker på at jeg ville blitt like fornøyd med disse.
  2. Da hopper jeg bukk over dette tror jeg. Formålet var å holde kostnadene nede, men med spesial demper som koster det samme som rifle, og snever ammunisjons spekter så blir ikke dette aktuelt. Om ønsket om demper blir for stort får man vel kjøpe boltrifle
  3. Vil en bar med demper og riktig justert gass trykk bli fortere skitten? Tenker da om den trenger og vaskes oftere en om den ikke har demper.
  4. EmilJ

    Meostar R1r

    Hei, Skal kjøpe mitt første kikkertsikte som skal stå på en bar mk2 30-06. (skyter links) Skal brukes til bane/trening, rådyr og rev. Vurderer og kjøpe nytt fra butikk. Er denne kikkerten verd kr 11.000,- eller er det andre soleklare kandidater i dette prissjiktet? For meg er det samme hva som står på på kikkerten, men har forstått at 2.hånds verdien er noe høyere om det står swaro, zeiss og kahles på siden. Vurderer jo selvfølgelig å fleske til med en z8 2.3-18x56 i håp om og ikke trenge kjøpe optikk på mange år. Hva ville dere kjøpt om dere skulle kjøpt første kikkert i 2020?
  5. Hei, Har lest igjennom de 3 andre trådene som omhandler noe av det samme. Det jeg lurte på er om noen har etter montert demper på eldre BAR(2.generasjon) i 308/30-06, og hvordan fungerte dette i lengden? Vurderer å kjøpe en 2 generasjons BAR 30-06 med BOSS systemet, men har hørt at disse bråker noe vanvittig.
  6. EmilJ

    Rifle til links

    Hei, Skal ha meg ei børse som kan brukes på alt fra rev, rådyr, og større vilt ettervert. Tenkte 308, men har ikke låst noe. Den lille utfordringen er at jeg skyter links, og lite utvalg på finn.no. Er det noen som har forslag til børser man kan starte å se på når man skyter links.
×
×
  • Create New...