Jump to content

natosn

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ser at folk her er uenige, samt i klubben jeg er med i, men ifølge Posten så skal våpen som blir sendt av privatperson deles opp i to ulike pakker. https://www.posten.no/sende/klargjoring/unntaksliste-for-spesielle-sendinger
  2. Da har jeg funnet en kjøper. Venter på søknaden hans. Men må jeg dele opp våpenet for å sende til han? Altså vital del i en pakke, og resten i en annen..? Er jo mest praktisk om våpenet kan være montert i én pakke.
  3. Takker for gode svar! Har allerede en potensiell kjøper som sier han har godkjent søknad på 9mm. Dette er en såkalt åpen søknad. Er det da mulig for han å kjøpe privat fra meg? Og skal isåfall jeg da fylle på mer detaljer ang våpenet, eller kun personinformasjon som nevnt ovenfor?
  4. Hei! For et par år siden skaffet jeg meg min første pistol. Grunnet ekstremt mye reising med jobben, økonomi og hele pakken, så ser jeg med dessverre nødt til å selge denne og finne meg en ny hobby som er mindre tidkrevende. Mitt store problem er dette: jeg har null peiling på hvordan jeg går frem for å selge våpen privat. Ser her har vært mange tråder om det, men svarene jeg leser er veldig uklare, gjettende og ulike. Håper derfor på svar fra dere som faktisk har solgt våpen selv til en annen privatperson. Hvordan går jeg frem for å få solgt pistolen? Bare tenk at jeg er en dum person som har null peiling på temaet og trenger å få det inn med teskje. For det er det jeg gjør...:) Trenger å vite alt fra A til Å. Takker på forhånd for alle svar!
×
×
  • Create New...