Jump to content

Finfyr

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Finfyr

  1. Hvorfor velger da folk å kjøpe seg en pumpehagle med plass til fem skudd? (Har kommet over en rimelig utgave, og tenker at det kan være kjekt å ha i våpenskapet)
  2. Ble du fornøyd med kjøpet @Beretta 695 Field? Vurderer å kjøpe en slik selv, men vet ikke helt hva jeg skal med den Forstår det slik at den fint kan brukes til småviltjakt om en bare sørger for at det ikke er mulig å ha mer enn to skudd i våpenet?
  3. Finfyr

    Howa klubben!

    Noen spørsmål, gjelder Howa 1500 30-06. - Er det enkelt for en amatør å skifte til magasinløsning, og hvilken løsning anbefales? - Har idag montert kikkertsikte, hvilke muligheter finnes for å ta av dette og ha et annet sikte? Brukes som isbjørnbeskyttelse på Svalbard, og har da ikke behov for kikkert. Takk for tips!
  4. Finfyr

    Howa klubben!

    Det var noe galt. Var innom en børsmaker idag og han justerte avtrykket, og da fungerte også sikringen. Kunne visstnok tyde på at forrige eier har fiklet noe med dette selv. Takk til dere som kom med tips!
  5. Finfyr

    Howa klubben!

    Det skal jeg teste. Testet riflen med klikkpatroner her en dag, og det var da jeg la merke til problemene...
  6. Finfyr

    Howa klubben!

    Som nevnt, liten erfaring med annet enn å fylle på med skudd og skyte på skytebanen. Hvordan spenner jeg mekanismen?
  7. Finfyr

    Howa klubben!

    Rop ut om dette er feil plass, men jeg prøver meg. Kjøpte en brukt Howa 1500 på finn.no for en tid tilbake. Handelen gikk bra, rifla kom som avtalt i posten og alt det der. Men, jeg får ikke sikringen til å fungere. Har liten erfaring, men kan ikke forstå at sikringen ikke skal låse seg i de ulike posisjonene. Noen som har tips til hva jeg kan gjøre for å se om det kan løses? Han som solgte meg riflen svarer ikke lengre på meldinger på finn...
  8. Howa kjøpt. Da er det bare å vente til den dukker opp i postkassen. Takk for all hjelp!
  9. Takk for grundige tilbakemeldinger, det setter jeg stor pris på. Totalt ukjent mark for meg dette, så alle innspill kommer godt med. Kort oppsummert siste svarene, slik jeg forstår det. Howa til 6900,- leverer beste løsning om jeg ikke er interessert i å bruke mer penger akkurat nå. Tikka er et bedre våpen, men da må jeg også ut og skaffe meg en ny kikkert og dermed bruke en del tusen mer enn på Howaen. Jo lengre tid jeg bruker før jeg bestemmer meg, jo flere gode innspill får jeg og mer usikker blir jeg
  10. Hva gjør denne til en langt bedre rifle enn Howaen? Og hvordan er denne kikkerten ifht de som er med på de to andre jeg har vurdert.
  11. Liker at det er med 100 skudd, da er det bare å komme igang når våpenet ankommer. Laminaten veier en del mer enn Hogue? Som nybegynner merker jeg vel uansett ikke stor forskjell vil jeg tro. Ikke lett dette...
  12. Har vel bare landet på 30-06 og det er den kaliberen som står i tillatelsen min... har også vært omdiskutert i tråden tidligere, og da tenkte jeg at det ikke har så stor betydning. Har vel holdt en knapp på Howa siden kursholderden viste frem et slikt våpen på kurset. Og at jeg har lest mye positivt om det.
  13. På'n igjen. Rifla skal brukes til storviltjakt forhåpentligvis, hjort og rådyr i første omgang. Våpentillatelse i boks, så nå kan det handles. Hvilken av disse to ville dere valgt? (Link på bildet)
  14. Så om det står mellom en Howa 1500 eller en Remington 700, så er det ikke store forskjellene som vil merkes for en nybegynner?
  15. Men rifla funker bra, selv om få (?) vil ha 30-06 for tiden....?
  16. Kommer aldri i mål... 4500,- for en Remington 700: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=153038204 Liker prisen.
  17. Nå nærmer det seg, våpensøknad i boks. Ser fortsatt en del på Howa. Og nå spesielt denne. Verdt å gå for?
  18. Interessante forslag, absolutt. Samtidig, den Howa'n er med kikkert, mens på de andre må dette kjøpes i tillegg. Som blodfersk hadde det vært lettvint å fått tak i en "ferdigpakke", så jeg slipper å ordne resten selv.
  19. Leter fortsatt mens politiet godkjenner søknaden min. Godt kjøp denne Howa 1500 30-06?
  20. Hva med denne? Noe å satse på? Rustfri Remington Mod 700 rifle med kikkert og løst magasin cal 30-06
  21. Synd at den er holdt av til noen... @JohanPaaSnippen, finner ikke noe tilbud på xxl akkurat nå...?
  22. Står akkurat nå mellom en Howa 1500 til kr 3900,- eller Browning med kikkert og noe ammo til kr. 4000,-...
  23. Prisen satt ned, vil tro det blir enda mer røverkjøp da. Du som selger?
×
×
  • Create New...