Jump to content

HW 90

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. HW 90

  Mount

  Denne har de ikke brukt, og de kaller seg børsemakere!!!😡😡
 2. HW 90

  Mount

  Er det stopp-skruer på DampaMount montasjen da? Dette er en base med 2 ringer på, 4 stk unbrakoskruer til å stramme med.
 3. HW 90

  Mount

  Nei, disse har ikke Landrø brukt. De har skrudd på montasjen slik at de to bakerste hull synes. Jeg har vært i kontakt med Landrø. De skulle få en luftgevær spesialist til å se på det.
 4. HW 90

  Mount

  Jeg har en Diana 52 med Hawke 4-12x40. Den er det hardere rekyl i, men det går slik det skal. Meget presist. Det samme kan ikke sies om HW 90.
 5. HW 90

  Mount

  Jeg har en mistanke om at montasjen forflytter seg.
 6. HW 90

  Mount

  Jeg har Hawke, det største i Air-Max serien. 4-12x50
 7. HW 90

  Mount

  Jeg bruker H&N Baracuda match 0,69g. Disse er perfekt for våpenet. Det bli absolutt ingen ting igjen av kulene, kun støv. Alt går midt i blinken, så plutselig treffer jeg ikke skiven en gang. Det skal leveres hos Landrø så får de ta seg av det. Jeg har ikke kjøpt dette for å klundre å skru. Jeg liker å skyte jeg!!
 8. HW 90

  Mount

  Det er ikke fjær gevær, men gas ram gevær.
 9. HW 90

  Mount

  På Weihrauch sin hjemmeside så står det at det er en fordel å bruke DampaMount montasje på HW 90. Men når ikke det går heller så vet jeg ikke hva jeg gjør.
 10. HW 90

  Mount

  Dette skal Landrø få ta seg av. Jeg er dritt lei av å sette på og av montasjer. Var ikke derfor jeg kjøpte geværet. Når man kjøper gevær og kikkert til over 10.000kr så forventer jeg noe annet.
 11. HW 90

  Mount

  Når jeg skyter uten kikkert så treffer jeg hva jeg vil, så fort jeg får på kikkert så går kulene i hytt og pine. Det er så ille at det ikke er noe poeng å skru en gang. Hverken opp, ned eller til sidene. Jeg treffer ikke skiven en gang.
 12. HW 90

  Mount

  Geværet er så si nytt. Det merkeligste er at Landrø ikke kan dette i det hele tatt. Men hva har pakningene med dette å gjøre?
 13. HW 90

  Mount

  Hva skal dette forestille?
 14. HW 90

  Mount

  Hei. Jeg er en ‘lykkelig’ eier av et Weihrauch HW 90. Dette våpenet er et gas-ram våpen med et vanvittig trøkk. Det er en såkalt 25 f/t/p rifle. Jeg har prøvd 3 forskjellige kikkertmontasjer uten at det holder. Nå sist DampaMount, men det holdt ikke det heller. Det går noen skudd så må jeg skyte den inn igjen. Noen som har noen forslag til montasje på kraftige luftgevær?
 15. HW 90 er vel kanskje verdens beste knekk gevær. Kraften kan man justere selv. HW 90 gas ram vant en stor duell mot Diana sitt gas ram og Airarms gas ram. Dette sier sitt:)
×
×
 • Create New...