Jump to content

JaktPåHelgeland

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

71 profile views

JaktPåHelgeland's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tusen takk til @mp18 for en endelig avslutting på letinga!
  2. Har vært inne på tanken, spesielt siden det ligger ei prikk lik på Finn nå til 4900,- Men som @Lille Arne er inne på, så er slagfjærer i utgangspunktet en liten kostnad bare man får tak i. Dette er liksom det eneste problemet med hagla etter over 50 år, og ser ikke behovet for alle reservedelene. Men blir jeg nødt, så er det absolutt et alternativ. Ellers bor jeg titalls mil unna våpenforhandler som selger bruktvåpen, så får nok ikke plukket fra hverandre en TOZ over disk.. Jeg skal prøve mailadressen du ga, @Lille Arne. Takk igjen!
  3. Takk for tips! Har sendt dem en mail nå. Får evt prøve å ringe over helga. Mener børsemakeren hadde prøve hos dem, men skader jo ikke å spørre som privatperson.
  4. Jo, hvis det ikke kommer noen resultater må jeg nok eventuelt bytte smed. Men det jeg kanskje helst skulle hatt tak i er hvem som importerte disse, og om det fins et firma som enda har deler til TOZ liggende på lager. Har lest om flere i utenlandske forum som også har slitt noe voldsomt med å oppdrive originaldeler i sine hjemland, og at også de sliter med å få laget ny slagfjær med lik styrke/spenn. Kan jo også hende at det sitter en våpensmed eller to her på berget som er ekspert på disse våpnene og har gjort dette før
  5. Hei! Etter å ha saumfart internettet etter folk i samme situasjon og gått lei russiske forum, velger jeg å prøve lykken hos Kammeret's stab. Plutselig knakk den ene slagfjæra på mitt kjæreste arvegods etter bestefar, ei TOZ 34EP O/U hagle fra 60-tallet. Et helt fantastisk våpen som jeg GJERNE skulle fått liv i igjen. Våpenet har nå vært hos børsemaker siden oktober 2018 (5 mnd!) uten noe særlig hell. Fyren sliter noe voldsomt med å oppdrive ny del, og blir visstnok ikke fornøyd med legeringa på fjærstålet han har prøvd å lage ny slagfjær med. Mitt håp er at noen kan tipse meg om hvor å få tak i ny slagfjær av tilsvarende kvalitet/original. Takknemlig for all hjelp!
×
×
  • Create New...