Jump to content

blackfish13

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kom på en ting til som kommer under dette. For å låne ut om vedkommede ikke har registrerte våpen så nevner dere å skrive jegernummeret. Men det er en selvfølge at vedkommede MÅ ha jegerprøven for å eie hagle lovlig som er lovlig kjøpt før 1990?
 2. Takker så meget! Ser de selger DAA PDR II i Norge men ikke på lager så skal høre med de hva de vett 😊
 3. Okey tusen takk for info! Så ikke dum ut den DAA PDR Pro II nei
 4. Tusen takk! Noen anbefalinger? Hva jeg bør velge eller absolutt ikke bør velge? Har noe som funker bra til dynamisk, men fremdeles ikke ser for spesiell ut. Tenker muligens den Blackhawk SERPA CQC så grei ut.
 5. Hei lurer på om noen har tips om et hylster som passer min HK USP Custom Sport .40S&W? Helst noe du får kjøpt i norge. Jeg er veldig ny innen dette og tenkte å prøve meg siden jeg har holdt på med vanlig konkurranse skyting en stund og har lyst og teste ut litt dynamisk. Det med at den er Custom Sport gjør at den har høyere justerbare sikter og passer tydeligvis ikke i en standard USP hylster 😅 Jeg bruker et Double-Alpha Competition Belt og har magazine pouch til som passer, men tar gjerne også i mot tips til gode sånne også.
 6. Jeg har ikke kjøpt pistolen ny så aner ikke hvor pistolen ble kjøpt eller hvor gammel denner er. Men bytte fjærer har vært i tankene ja. Takk for tipsene skal prøve å se nermere hva som skjer når jeg mater en patron, føler alt får veldig fint når jeg mater selv, er mest når den mater med rekylen, da er det litt vanskelig å se. Men det hender noen ganger at den ikke kaster tomhylsen helt å den blir sitten fast rett før utkastningen så den låser seg og kjiler tomhylsen, men som oftest så hiver den tomhylsen ut men klarer ikke helt å få inn en ny hylse. Vist jeg skal prøve å sånn c
 7. Har demontert det helt, rengjort og oljet det ja. Har også skytt godt over 1000skudd. Den er også kjøpt brukt. Hva må jet gjøre med fjærene for å synkronisere de?
 8. Takk for svar. Men jeg skyter ikke ute om vinteren. Dette er bilde fra i sommer. Skyter inne i skytehall nå.
 9. Vanlig lett lag me tynn våpenolje tenker du da? Kan prøve det litt igjen ja. Takk for tips. Men har alltid brukt litt våpenolje når jeg rengjør.
 10. Jeg har en Walther P22. Tingen er at den mater ikke ammoen noe bra, den sliter med å mate nye skudd spesielt det første skuddet når våpenet er kaldt. Ja jeg holder pistolen hardt for å ikke selv ta opp for mye rekyl. Jeg bruker hovedsakelig CCI Minimag for det er nå det eneste ammunisjonen den faktisk mater sånn litt greit (slitet litt også med denne). Jeg har rengjort pistolen og prøvd de fleste typer ammunisjon og vanlig CCI Standard foreks mater den så si ikke i det hele tatt. Jeg har også kjøpt nye magasiner og prøvd 5stk nå. Noen tips om deler jeg bør se på eller kanskje
 11. Okey takk. Har prøvd den med noe leirdueammo ser du, men bare 15 skudd og gikk strålende det. Men får førhørre meg om det er dårlig i lengden.
 12. Nei er bare nysgjerrig på årstallet igrunn ikke noe mer sånn sett. Åja så du mener disse bare bør bruke blyhagl? Leirduehagl er fyfy? Eller hva mente du nå?
 13. Prøvde å søke opp de børsemakerene men fant de ikke.
 14. Haha testet den her en dagen å kan si meg enig i at de sparker godt. De veier ingenting da er nok derfor. Men tenkte på om det går an å finne ut et mer eksakt årstall.
×
×
 • Create New...