Jump to content

Terje St

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Terje St

  1. Hei har en gammel Luger etter min far . Pipen er nok utslitt etter mye skyting av han og meg når vi var aktive skyttere . Den ble byttet løp på den på 60 tallet i en tyngre og lengre pipe . Kunne ha vært interresant å få laget en ny tilsvarende pipe til den . Noen som driver med dette ?
  2. Hei er det mulig å øke presisjonen i en gammel Kongsberg Colt ? Den sprer ganske mye . Mulig løpet er slitt ut men den er nummer lik og hadde vært morsomt å få bedre presisjon i den . Tenker kansje ny kroning som første steg for å se om det hjelper . Hva tror dere her inne ? Men ny pipe hadde jo kansje vært et alternativ for skyting og beholde den gamle for verdien på våpenet .
  3. Ja skjønner . Greit m lettskutte våpen . Glock straffer ganske greit om man ikke har høyt fokus . Men jeg kjenner den meget godt og får til greit med den . Nå skyter vi jo ikke så mye presisjon lengre , går mest i ild i bevegelse,hurtig skyting og treff innafor 8 på helfigur er godkjent . Vi får se litt . Er det mulig å melde seg på et felt stevne m tjenestevåpen og min avdeling som «klubb» ?
  4. Hei igjen , det var jo en høy pris . Den er dessverre ikke nr lik da det mangler nr på flere deler . Sett bilder av andre som har nr på de delene som det mangler nr på denne . Uten at det kansje betyr at de er uoriginale kansje ? Blir ihvertfall uaktuelt å betale så mye for noe man kansje ikke går registrert . Vi får se .
  5. Hei , følger litt med her . Lyst til å handle meg en ny 9mm , til bruk som beskrevet over her . Jeg jobber i Forsvaret og er Skyteinstruktør i min avdeling . Jeg skyter m P80(Glock 17) relativt ofte og kunne egentlig tenkt med å kjøpe en Glock . Da Utgaven 34 , som har litt lengre pipe samt forbedret avtrekk . Ser Glock ikke blir nevnt . Er det ingen som skyter m det sivilt ? Har ikke fulgt med så mye i senere år på hva som gjelder . Husker da jeg var aktiv for 25-30 år siden så var det P210 som var gjevest . Jeg selv skjøt m Luger og en Browning Hi-power den gang . Lyst til å ta opp igjen litt skyting sivilt , og søknaden ligger ferdig behandlet og venter . Mvh Terje
  6. Terje St

    Kongsberg Colt

    Hei Har en kamerat som har arvet en Kongsberg Colt etter sin far , den er ikke registrert og han er heller ikke aktiv pistolskytter . Jeg er derimot det (i Forsvaret ) og har hatt lyst på en slik i mange år . Kan jeg slenge inn en søknad og m en godkjent , få den registrert på meg ? Våpenet er meget pent og det er lite bruksslitasje på den , lite slitasje på brunering og ingen tegn på korrosjon . Den er laget i 1932 (hvor mange ble laget dette året ? ) det følger med et original hylster og et ekstra magasin . Hva kan man gi for noe sånt ? Mvh Terje
×
×
  • Create New...