Jump to content

Varggrim

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Varggrim's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

 1. Ja har allerede vært i kontakt med de og en leverandør i Sverige! Det var nok mest prisen jeg festet meg ved hos OP. En god slump billigere å handle hos de akkurat nå! Men det havner vel fort litt skatt/avgifter oppå der også.
 2. Blåser litt liv i denne tråden igjen, noen som har prøvd seg på stokker fra Opticsplanet? https://www.opticsplanet.com/boyds-hardwood-gunstocks-at-one-thumbhole-browning-x-bolt-short-action-factory-b.html?_iv_code=2QQ-RSC-NO1348X-17A624D85112 Jeg har liksom null peiling..men har lyst på en slik stokk. Er det ulovlig? Kommer den til å komme frem? Hva vil det totalt koste meg osv. osv. Takker for all hjelp jeg kan få!
 3. Fortsatt aktivitet på denne tråden? Håper på det for min egen del! Jeg kjøpte en slik "billigradio" på ebay for en liten stund siden av typen Zastone zt-v8. Har fått med meg at denne er av samme typen som Baofeng. Jeg har null og niks peiling på hvordan jeg får inn norske jaktkanaler på denne dingsen! Er det noen som kjenner til disse radioene som kan hjelpe meg med det? Gjerne en step-by-step guide hadde vært det aller beste siden jeg er totalt noob om det ikke forklares med teskje!
 4. Varggrim

  Zastone zt-v8!

  Hei! Jeg kjøpte en slik "billigradio" på ebay for en liten stund siden, har fått med meg at denne er av samme typen som Baofeng. Jeg har null og niks peiling på hvordan jeg får inn norske jaktkanaler på denne dingsen! Er det noen som kjenner til disse radioene som kan hjelpe meg med det? Gjerne en step-by-step guide hadde vært det aller beste!
 5. Kjøpte selv en x-bolt NL black tidligere i år, og kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd! Har ikke hatt den med meg på jakt ennå, kun skutt på bane. Flere som poengterer plasseringen av sikringen, helt konge! Ergonomisk og lett tilgjengelig! Opplever også at børsa ligger veldig godt i henda mine, ingen fare for at den sklir eller glipper takket være duratouchen! Jeg liker også godt den slanke utformingen av stokken, lett og fin børse!
 6. Spennende tråd! Selv tok jeg jegerprøven høsten 2017. Vært på noe småviltjakt uten hell. Har veldig lyst til å prøve å få med meg bukkejakta denne sesongen. Har foreløbig ingen rifle å skyte denne bukken med, så hvis noen ønsker å gi noe videre så tar jeg gjerne imot. Jeg har som sagt dessverre ingen rifler selv å gi videre i god "pay it forward" ånd.
 7. Hei! På tide å melde sin ankomst i klubben tror jeg, selvom rifla har stått i skapet en måneds tid. Ordnet meg en CZ455 Varmint 22lr da Villmarksbutikken på Jessheim gikk dukken - rett å slett "gi bort" pris. 22WMR pipe og demper ble kjøpt hos skittjakt i Sandefjord. Flere enn meg som har hatt uheldig erfaring med å handle hos de? Jeg hadde i utgangspunktet lagt av en A-Tec Wave demper, og fikk høre dagen alt skulle sendes ut at den tålte ikke "trøkket" fra 22wmr, og at jeg måtte gå opp til en kraftigere demper. Greit nok det, så da ble det en cmm6 istedenfor. Men orderen hadde da ligget inne hos de i en måneds tid, skulle jo tro de kunne opplyse om dette ved et tidligere tidspunkt? Uansett..ønsket om å oppgradere rifla er jo der! 1. Noen som kan geleide meg gjennom ritflestokkene til Boyd? Synes jo disse at-one stokkene ser freshe ut! Hvordan sørger jeg for å få en som passer til min varmint? 2. Noen som har tips til en langholdskikkert som ikke koster skjorta? Sitter en Nikko Stirling AO der nå, 3-9x40. Sånn ellers er jeg forsåvidt ny på både forumet og jegerfronten! Tar alt av tips og triks! På forhånd takk og takk!
 8. Hei! I utgangspunktet litt usikker på hvor jeg burde poste denne, håper å få litt hjelp her! Jeg er ny som jeger, og på forumet. Gikk til innkjøp av en cz455 varming utgave her for noen måneder siden, og var ute en tur med den først nå for noen dager siden. Når jeg skulle rense rifla så tok jeg nok litt hardt i med tetragun sin action blaster, tenkte jo at dette skulle bli fint og rent! I etterkant skjønner jeg at man ikke skal tulle med action blasteren - tøffe saker! Magasinbrønnen/huset mitt er i plastikk og har svellet skikkelig opp. Antar at det jeg egentlig spør etter her er om det er noen som har noen gode tips til hvor jeg kan få tak i slike deler - uten å forhåpentligvis måtte betale en formue.
×
×
 • Create New...