Jump to content

Frank b

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Magasinet skal inn foran avtrekkeren. Uansett takker jeg for masse hjelp sålangt så skal jeg sende bedre bilder og mål etterhvert 😊
 2. Ok. Forringer det verdien mye om det e plombert. Så skal det være 5 skudd magasin men usikker om magasinet er dær. Nu bor jeg ca midt i Finnmark men e ganske mobil. Kanskje du eller noen andre vet om noen i området som har greie på sånne våpen så kunne jeg tatt dem med.
 3. Fikk en til å oversette. " Peter den stores våpenfabrikker" produsert i 1917, type mosin nagant N før nummeret betyr at den e original.
 4. Takker for mange svar. Skal få tatt de bilder, mål og merkingen som du etterspør. Disse riffene er etter min far som gikk bort i romjulen og da jeg ikke har noe greie på våpen setter jeg pris på all hjelp jeg kan få. Vet at den ene rifla fra 1917 har min far prøveskutt med da han fikk tak iden på -80 tallet. Litt usikker om den e plommer i ettertid men det skal jeg sjekke. Vi arvinger har avtalt å møtes for å se over huset og inbo 16/2 så da ordne jeg bilder og mål. Tusen takk for hjelpen så langt.
 5. Har ikke våpnene for hånden men e det noe du har greie på så får jeg tatt mål og flere bilder.
 6. Har to russiske rifler fra 1 verdenskrig. En e preget 1916 og den andre 1917. Noen som kan ha greie på verdien på disse.
×
×
 • Create New...