Jump to content

Evdol

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Evdol's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

24

Reputation

  1. Itte et spennade møte med fru mår her ein dagen. Og et rosande svar frå Castor om kor mange mår som blir felde på ei skarve reveåta. Så kan eg svara 2 for min del nå... Denne flotte hannen kom luskande etter duftå frå fru mår som har havna på åtå i dag måres. Blei rett å slett litt forfjamsa at an kom på åtå rett itte eg hadde vert der i formiddag. Passe stor kar på 1,5 kg må nok få meg større peishylla nå hehe. Så siden eg fikk aksept sist så legge eg til denne og .
  2. Var ute på fredag å friska te åtå med litt revegodt etter snart 3 vekers uten besøk fra mikkel. Så kom kvelden og plutselig rista å blinka det i varsleren heiv opp kikkerten men såg ingenting... Nå gjentok detta seg heilt fram te i dag måres uten at eg såg nåke som helst. Men så itte fjøsstellet va tatt og eg va komme inn så tok eg den obligatoriske myse på åtå. Der ser eg ein mår så meska seg i allslags herligheter! Så då va det bare å henta lysbryteren å skru på off. Fine litå tispa på 1kg. Eg vett det ikkje e rev men håpa det går greit.
  3. Fuison 140grs i 6.5 brukte eg tidligare men blir fort litt sying vis du ska bruka skinnå.
  4. Må kunne ordne seg seg det vis slikt e av interesse.
  5. Ja noe venting blir det men flesteparten er tatt med kaffi koppen før fjøs tidå. Å ein del med varsler. Pelsberedning /garving med hår. Flåing skraping salting og garving. Fryser dei som regel etter flåing siden eg bruke høytrykkspylar med turbodyse til skraping . E jo best med plussgrader då hehe.
  6. Hei ny her på kammeret men vant jeger. Ser at mange har skutt rev i år om ikkje i dei mengder som i fjor. Hadde sjøl 25 reva på åtå i 17/18 mot "bare" 8 i 18/19. Har dog trua på at mye smågnagere bra med rypa gjere at Mikkel holde seg te fjells. Ser og at det skrives litt om medisin te rev der bruka eg 17hornet med 20 grs varmargeddon blir med riktig plassering som ein lysbrytar uten stort gjennomskyting . Va litt mye te å vara første gang detta hehe Driv forresten og pelsbereda sjøl her e nåken av fjor årets pelsar .
×
×
  • Create New...