Jump to content

Gaute.j

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gaute.j

  1. Ringte kontoret jeg er regisrert i og etter lang samtale med de er jeg fornøyd med at jeg vil kunne ta med våpen selvom jeg har fast bodstedsadresse hjemme, grunnet at jeg vil falle under at våpenet er tatt med i forbindelese med bruk. Det blir ikke nevnt noen tidsramme for midlertidig oppbevarging osv, så han mente at her var det slingring for meg til å ha våpenet her oppe i også da flere måneder av gangen, nettopp fordi jeg vil bruke det til enten jakt eller trening til jakt.
  2. Dette klarer jeg. her jeg bor. så da er jeg good??
  3. nope, finnes ikke der. Står ikke noe om at fast bolig er folregistrert adresse, derfor rart av POD å bruke fast bolig om de mente folkeregistert adresse.
  4. hvor står det? at Fast bolig = folreregistert adresse?? link meg den forskriften hvor det er?
  5. Men det som er greia. jeg kan ikke bare melde flytting i folkeregisteret. Vil føre til ett enormt ekstra økonomisk tap samt flere andre påvirkninger som at jeg ikke får stemme ved komunevalget hjemme osv. Derfor jeg mener det er feil at det gjelder folkeregistertadresse når de utaler seg om fast bolig.
  6. Takk. Men POD har jo kun uttalt seg om Fast bolig. Aldri folkeregister, så forskrift om Folkeregisterloven gjelder enda? Og siden jeg er student må jeg ikke melde endring i registeret selvom jeg ikke bor hjemme lenger, men her i trondheim.
  7. Så jeg burde kunna ha våpen i trondheim? Slik jeg og tolker loven, men virker som at jeg aldri kommer til å få det svaret fra han jeg snakket med hvertfall. Han sa han skulle komme tilbake til meg etter å ha hendvendt seg til våpendirektoratet.
  8. Fikk dette som svar når jeg da lurte på mine muligheter for jakt.... Klarer ikke fine tråden du snakker om, kun eldre tråder, men ingen om studenter.
  9. Er student i trondheim men folkeregistrert hjemme i kristiansand. Jeg har montert opp våpenskap her jeg bor lurer på om jeg er på rett side av loven om har med våpen opp hit uten å endre folkeregistrering. Jeg ønsker ikke å endre folkeregisteringsadressen min fordi jeg enda ønsker å stemme ved komunevalget samt at jeg enda har inboforsikring via min mor sålenge vi står på samme adresse( også for hybelen min). Sendte en mail til politikontoret her i trondheim hvor jeg fikk svar av en fyr at det ikke var lov og at våpenet måtte stå på folkeregistrert adresse, men det blir ikke nevnt noen plass i våpenforskriften, derfor lurer jeg på om noen her har samme problem som meg eller vet noe mer ? Fikk dette som svar:
×
×
  • Create New...