Jump to content

pinkhealer

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pinkhealer's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Reputation

  1. Er det noen som vet om en børsemaker i Drammens området som har kapasitet til å kappe og gjenge et rifleløp i disse dager? litta biltur regner jeg med. takk på forhånd.
  2. Tror jeg burde oppsøke børsemaker, kom hjem fra en meget våt dag på jakt i går og ser treverket har svulmet opp litt lenger opp langs toppleveren. Toppleveren skraper i treverket når den brekkes. Dette virker ikke helt bra.
  3. Brukt på jakt i dag og virker som den kan suge til seg noe vann med sprekken så tror en tur til børsemaker kanskje er greit.
  4. Har fått en sprekk i treverket der kolben møter metallet under sikringen. Virker som dette ikke er helt unormalt, men sikkert greit å fikse uansett. Noen som kjenner til en bra løsning?
  5. @Erlend Meyer takk for svar. da ser det ut til at denne behandlingen ikke blir noe av.. greit å få avklart dette før løpet ligger i syrebad
  6. skal pusse ned utsiden av løpet på hagla og lurer derfor på hvordan behandling som må gjøres her. løpet er sort i dag, regner med at dette er en form for oksidering. har en kamerat som jobber med Sortoksidering/Brunering. Er dette noe som kan brukes som beskyttelse av løpende? legger ved link til behandlingen. http://eot.no/sortoksidering.html?fbclid=IwAR37Zv_gkT6dGzgY_1oO1YTBXvfNkW0Gix8AJ0MBdmkpX2ndk7dYLivPICM#
  7. Skal kjøpe min første hagle. på våpensøknaden er det 4 sider som skal beholdes av forskjellige parter. kan jeg bruke delen jeg skal beholde av våpensøknaden som våpenkort frem til kortet kommer i posten?
  8. takk for alle svar. etter litt frem og tilbake gikk jeg for en brukt Beretta 686.
  9. Takk for alle svar! Har litt å tenke på, men har sett noe på fabarm og sebatti. Begge ligger rett over 10.000,- men ser jo at brukt absolutt er et godt valg da det ikke akkurat endrer seg så mye innen "hagle teknologien" Men igjen, får man dobbelt så mye hagle i forhold til en Baikal?
  10. Takk for svar! Mye bra forslag. Kan alltids øke budsjettet litt om det trengs.
  11. Har noen erfaring med ventetid for førstegangs søker i Drammen? Og er det mulig å søke i en annen kommune en du er bosatt for å slippe unna lang behandlingstid? Takk på forhånd
  12. Har akkurat gjennomført jegerprøven og skal gå til innkjøp av min første hagle. har startet å kikke på noen forskjellige til rundt 10.000,- og slik som jeg forstår der så må jeg nesten opp i den prisklassen for å få noe av bra kvalitet. Ettersom at dette er ganske nytt for meg og alle selgere sier forskjellige ting så trenger jeg hjelp! Er det noen her som har noen gode forslag på en O/U. - gjerne rundt 10.000,- pluss minus. - 12/76. - brukes til jakt og bane. Setter pris på alle svar!
×
×
  • Create New...