Jump to content

Newboy

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blei til at eg kjøpte ein sp22 med mekanisk avtrekk, tryggaste valget.
 2. Noen som har erfaring med Pardini sp med elektronisk avtrekk? Det ligg ein ute på finn.no no, men den har vært der en stund, imens andre match pistoler blir solg relativt raskt. Er det ein grunn for det?
 3. Ligger ute på finn.no ein Pardini SP22e som eg har sikla litt på. Mykje pga av elektronisk avtrekk = mengdetrening tørravtrekk. Men tenker også at ved å kjøpe ein f.eks Ruger og eit "hanskegrep", får eg kjøpe meir ammunisjon =morro mengdetrening for samme pengane. Synest no Pardinien ser "tøffare" ut en ein Ruger, by the way..... 🙂 Ligg ute på finn ein Ruger Mark 4 med eit Volquartsen grep også. Blir ikkje det nesten "hanskegrep"?
 4. Takk for det. 🙂 Då trur eg faktisk det blir Ruger Mark 4 på meg. Det går vel lenge før eg kan nyttegjere meg av marginane som Pardinien gir, og med litt utprøving av grep på ein Ruger trur eg det kan bli bra. Takk for godt svar. 🙂
 5. Hei. Fersk pistolskytter som akkurat har sendt inn min første våpensøknad. Er veldig interessert i råd og tips om valg av våpen. Har søkt om 9mm og 22, men det er 22 som gir meg mest hodebry. Skal eg gå for en vanlig nybegynner pistol som Ruger Mark 4 eller ein Buckmark, eller gå rett på ein Pardini SP? Gode velbegrunna svar mottas med takk.
 6. Jeg har også et spørsmål, i samme gate, men fra en litt annen vinkel. Jeg og min sønn på 17 år tok sikkerhetskurset sist sommer, og jeg sendte akkurat inn søknad på på en 9mm og en .22. Er det noen som har søkt om 2 våpen i samme kaliber for å trene og reise på stevne sammen, uten å måtte vente på tur, med en som er under 21 år? Og brukt det som begrunnelse?
×
×
 • Create New...