Jump to content

Ingelin

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ingelin's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

  1. Flott med diskusjon angående spørreundersøkelsen, igjen veldig mange som kommenterer språket. Så kan prøve å oppklare litt, spørsmålene er først og fremst ikke oversatt fra et annet språk til engelsk. De er originalt på engelsk, utvikla av engelsk talende forskere og testa flere ganger. Det som gjør de litt rare er nok heller det at de ikke er laget for å måle friluftsliv opplevelser originalt, og i tillegg er denne spørreundersøkelsen satt sammen av flere spørreundersøkelser som måler forskjellige aspekter. Det er og første gangen, så langt vi vet, at det vi undersøker blir undersøkt i forhold til blant annet friluftsliv- derfor er ikke spørreundersøkelsen perfekt må noe måte. Kan jo se på det som en prototype, hvor vi kan eventuelt videreutvikle den ut ifra respons fra dere og hvilke resultater vi får. En må begynne en plass, å få det perfekt første gangen er ganske umulig og en for tidskrevende oppgave for noen som bare har det som masteroppgave. Når det kommer til at noen synes skalaene er noe kronglete, så har jeg forståelse for det men er ikke noe jeg kan endre på da det er sånn i de originale spørreskjemaene. Hadde det vært mulig hadde jeg endra de så alle samsvarte, for det blir også lettere for meg i etterkant når jeg skal kjøre analyser. Hvis folk er interesserte kan jeg gi en liten oppdatering på funn og hensikt med denne spørreundersøkelsen når vi har fått samla inn nok besvarelser. Kan være det gir litt mer mening for dere da. Ellers trenger jeg fortsatt flere besvarelser om det fortsatt er noen interesserte, og hvis noen vet om andre grupper, forum eller lignende jeg kan prøve å skaffe folk så setter jeg veldig pris på tips! Og gjerne fortsatt kom med tilbakemeldinger, både positive og negative. Alt blir lest og tatt i betraktning, om jeg ikke kan svare alle enkeltvis. Takk for hjelpen!
  2. Hei og takk for respons alle sammen! Mange har kommentert språket og har fullstendig forståelse for at noen spørsmål virker litt rare og ikke er så lette å svare på. Spørreundersøkelsen består av flere spørreundersøkelser hentet fra andre studier, og de er originalt på engelsk. Det er begrenset hvor mye vi kan endre på disse spørsmålene. Noe sent svar, "Leisure time gets me aroused and going"- at en blir "gira" på en positiv måte.
  3. Hei! Vet ikke om dette er rette plassen, men jeg leter etter folk til å svare på en kort spørreundersøkelse (ca. 10 min) angående friluftsliv som fritidsaktivitet til masteroppgaven min i psykologi. Folk driver med friluftsliv av forskjellige grunner, de fleste gjør det fordi de synes det er fornøyelig. Vi er interessert i å finne ut nøyaktig hvorfor så mange synes det er fornøyelig og for å se om det også kan være andre grunner til at folk velger nøyaktig denne aktiviteten. Du kan hjelpe oss med dette ved å fortelle hvordan DU opplever friluftsliv. Spørreundersøkelsen er for de over 18 år og er på engelsk (men skal være lett forståelig!) Link: https://uitpsych.qualtrics.com/jfe/form/SV_bCqpn4sMnjeQDTT Hilsen en forhåpningsfull (og litt desperat) masterstudent :)
×
×
  • Create New...