Jump to content

Bygdagutt

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bygdagutt

  1. Ser grei ut den der Men ser de ikke har på lager.. så har noen liggende noe så er det bare å huge ut!
  2. Patronene er allerede tomme, så verden hadde ikkji gått under om det sku skjedd! Scout kikkert som er planen, men vet ikke helt hva jeg skal kjøpe! Håper egentlig jeg snubler over noe brukt for å holde det billig!
  3. Deilig å endelig få noe annet en bare negative tilbakemeldinger Er ute å tester litt i dag å har funnet ut att rødpunkt siktet mitt er dårlig egna til bruk i sterkt lys (prikken blir omtrent usynlig) så om børsja går der den skal etter løps bytte vet jeg enda ikke! Pris messig er det i hvertfall å regne som ett budsjett våpen enda, da jeg ikke har brukt mer en snaue 1000kr på den totalt (inkludert kjøp av rifla)
  4. Har vert stille fra min side en stund! Har skjedd litt siden sist! Mangler fortsatt lyddemper, og har lyst til å bytte ut rødpunkt med en kikkert med lang øye avstand. Men uten om det så har det blitt kortere stokk, kortere løp (i 6.5x55), kammo farge og "patron holder" Noen som har en egnet kikkert til salgs? Og en lyddemper eventuelt?
  5. Er aluminium! Hvor får man kjøpt araldite?
  6. Skinna er nå på, men vill ha en eller annen form for lim/sement for å feste i litt mer en de 2 skruene! Noen anbefalinger? med de ekstreme Photoshop ferdighetene mine ser dere også hva videre plan er (foreløpig, endrer seg fort) har ment å kappe og runde av stokk rett foran løps ring og kappe og gjenge løpet for demper foran der igjen! Hva jeg gjør videre med stokk er enda ikkji sikkert
  7. Ser folk blir skeptiske til att jeg bare har "vanlig" håndverktøy også! Er vell forskjell på hva man mener med vanlig håndverktøy trur e, det e mener er egentlig att jeg ikke har drei benk og den type stort verktøy! Har en bekjent som har der, så han tar seg av kapping og gjenging av løpet! (Gjort det for meg på 2 andre rifler også) når det kommer til piccatiny skinna så blir den festet i de 2 originale skruehullene til baksikte og forhåpentligvis no "sement" eller annet som limer bra på løpet?! Ble vell gjort noe slik på "karbonkragen", men hvordan det virka i lengden trur e aldri det kom noe svar på?! Er det noen som har en stokk å ofre så kjøper jeg gjerne den!
  8. Hoved påenget var vell att jeg har lyset til å lære meg å lage noe av det jeg har Resultatet er ikke sikkert blir så bra, men da er jeg en erfaring rikere!
  9. Apropo AR og lovlighet av det i kongleriket her, hvordan ser fremtiden for det ut her nå? har vert på tanken av det også, men å få kjøpe det er vell ikke det enkleste? Og i tilleg er det vell spørsmål om man må gi det i fra seg igjen om en 3års tid?!
  10. Detta så rått ut men koster vell en formue?
  11. ja finnes mange rå alternativer ute i verden, men det hjelper jo ikkji stort når fint lite er lov her på berget!
  12. Ja men jeg er vanskelig og vill prøve å bygge noe! Har en 10/22 takedown, men vill prøve meg på ei lita bolt rifle!
  13. Har du noe å ofre så sier jeg ikke nei takk til det altså! Ikke sikker på om det blir 6.5 eller 22lr enda, har løp i begge kaliber! Dette blir i hovedsak for å lære og se om e får til et våpen e bare kan kaste med meg på tur uten å være så redd for det! Jeg er ikke veldig jakt gira enda, men liker godt å rusle en tur i skogen og gjøre opp et bål bare for å kose meg litt i frisk luft! Da føles det også mye bedre å ha med ei rifle sjøl om den ikke nødvendig vis blir brukt så mye, annet en til å plinke litt en gang i blant! Har ingen planer om å bygge børse som skyter 50øringer på 150-200m! Blir den presis nok til å ta ei skjære på 50meters hold, så er det godt nok for meg! Har andre våpen til presisjons skyting!
  14. Endelig mange gode svar her! det første som skjer blir vell picatinny skinna og no sikter på den! (Før noen som helst form for kapping) så får vi se hvor det fører!
  15. Har bare blitt surr og tull av allt her nå.. mulig å fjerne hele skit innlegget?..
  16. Endelig noen fornuftige og hjelpsomme svar! Noe erfaring med denne?
  17. Er fullt klar over det! Men det er våpenet jeg sitter med på hånd! Våpensøknader og søking om våpen deler osv tar jo evigheter her til lands.. så vill helst slippe den papir mølla oftere en jeg må.. kommer lite med kreative forslag, så blir ikke veldig motivert til å gjøre noe som helst med kragen lengere.. blir vell med denne som all annen gammel Krag, blir stuet bort bakerst i våpenskapet eller lagt på et loft og glemt!
  18. Er foresten ei 22lr pipe som er planen å bruke her! Men for all del, har noen noe spennende å kastbytte med så kan Det være en mulighet! Jeg må ikke absolutt ødelegge lang kragen hvis noen andre har noe annet jeg synes er kult
  19. Ja var veldig mye negativt rundt dette! Kragen er desverre ikke verdt noe på brukt markedet da det i de aller flestes øyne er "bare en Krag"! Tanken bak denne var å lage seg noe som kan kastes med i sekken når jeg skal på en liten skogs tur bare for å ha med seg et våpen! Og skal det skje må den være liten og lett å ta med seg! Og blir den stygg, noe som mange her mener den blir, så slipper jeg være redd for den! noe som er greit på et våpen som bare skal kastes med på allt mulig drit (Spent på å sjå Korr mange som vrir seg i smerte og raseri når de leser dette)
  20. Sikkert ålreit våpen! Men skal jeg kjøpe meg annet våpen så blir det nok en leveraction i .357 eller en halv auto karabin i 9mm! Er ikke nødvendig vis ute etter noe praktisk jakt våpen, mer noe som er enkelt å kaste med seg på tur som kan gi mye skyte glede og kan ta no skogsfugl eller en hare/rev ved behov Så har noen noe gode forslag så kan dere i beste fall redde kragen fra å bli "torturert"
  21. Har vurdert kikkert som festes på skinne som monteres der org baksiktet sitter, men har enda ikke klart finne noen skinne som er ferdig tilpasset det som sendes til Norge! (Har ment prøve å tilpasse ei selv, bare den kommer med posten snart) Men vet noen om noe så er det bare å skrike ut! Har heller aldri prøvd noen kikkert med lang øye avstand, så lurer på om folk har noe erfaring med det?
  22. Har allerede en tikka m55 i 222! Lydemper er også på ønskelista! Planen er å lage til noe av kragen, hva det koster blir vell mitt problem Men er på sikt ute etter en hendig leveraction i pistol kaliber om noen har no erfaring med det?
  23. Bare for å torturere Krag tilhengerene her, så er krag donoren nummerlik (trevirke og allt)! Årsaken til at akkurat denne blir donoren er enkelt og greit fordi det er denne jeg har! Gidder ikke søke om å kjøpe et våpen identisk med det jeg allerede har.. noen som har link til gode stål sikter da? Burde være relativt enkelt å montere da jeg ikke har noe "fancy" verktøy eller verksted (Derfor jeg fant de jeg kan feste på picatinny skinne)
×
×
  • Create New...