Jump to content

1972

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Før kunne man ha inntil fem våpen uten å sikre dem i skap, men nå gjelder påbudet også om du bare har ett våpen...Juli 2010 Hva var reglen før den tid.....Noen som husker; var det snakk om tre våpen uten å ha skap. ??
 2. Ja nettopp. Det ser ut som en politimann har hatt lyst på denne automaten. Ser ut som mange her synes det er hlet OK unntatt Seawolf.
 3. Absolutt avslutningsvis. Hør da !!! A/ Politiet har funnet et ulåst hagle i en bolig som ikke har vært brukt på 3 år. B/ De tok det med seg . grunnlag ulåst. C/De påstår skriftlig å ha destruert det. D) De som destruerer det ( Kripos) har ikke fått noe, D) Det fimnes absolutt ikke hos det lokale politi.
 4. Ja ja..🏹tenkte å avslutte men: Hørte lenge at ett stk våpen i hus så var det ikke nødvendig med skap. 2. Ingen info om nye regler om skap kommet hit som innnehaver av våpenkort. 2 b) Haglen ble registrert da det kom tilbakevirkende regler ukjent år at " pumpegevær og aut hagler " pliktes å registreres ( etter en voldsomhet på 1990 tallet).3. Når politiadvokat skriver til Statsadvokat og sier klikkpatron er ammunisjon i et 12 cal haglegevær bærer det feil avsted. Det ser ut som påtalemakten har hengt seg opp i det: jmfr. de skriver : ammunisjon sammen med våpen i et ulåst skap er straffeskjerpende" !!! Det eneste som stod i skapet av ammo var : Støvsugerposer til damas Phillips støvsuger." Ukjent våpennummer", men rød av farge. ( Spesielt interesserte skal få våpennummer , produksjonsnummer når saken er ferdigbehandlet) Resten er oppspinn. 3 B/ Ammokassen,. vbeldig spesiell av tre, stål, plast kanskje bakelitt annet stod vanvittiig godt skjult 9,7 meter unna, de fant ikke den/ som inneholdt alt fra 7.92 mm, 308, 7.62x63, 308 samt 9mm lang og russisk 762 x 39, 12 /70 og masse annet: Dette vil ransakingsrapporten vise : Selvsagt ville de ha tatt med dette hvis det stod ved den stakkars haglen ! / 4. Undertegnede er ikke dement og har utdannelse i Forsvaret med kurs i sprengstoffer/Raufoss ammokurs og det der og har solgt våpen i forretning i mange år. Mange blir overkjørt selvagt. For de spesielt interesserte så prøves å finne ut hvor våpenet et havnet selvsagt. Inkludert ransakingsrapporten her. Har en politimann tatt det i bruk det så skal det registreres, sier advokat til undertegnede. Så får dere følge med da: Saken havner i media/Sef, da lurer man hva de holer o( gml) eller politidirektoratet/ sivilomudsmannen / HKK Kongen om så er hvis de ikke oppgir hvorfor / helst om våpenet er stjålet. Det skal undertegnede besørge. Litt av en histore dette. Når man får vite tilfeldig av det er ting som er fjernet i huset som ikke er registrert....sagt på kriminalvakta i en rimelig stor by, da lurer man på hvem man har med å gjøre...Man skal ikke avfeie denne saken som oppspinn og annet. Det er direkte overgrep på en lovlydig borger i dette land. Punktum . da slutter man her !!!! Til og med til de som mener dette er riktig ønskes God jul igjen alle !!
 5. Ja, rette forum er vel ikke her vedr. haglegeværet. Avslutningsvis reageres her på at et våpen destrueres når det ikke er brukt til noe som helst ulovlig, B er registrert, C : Vandel og skikkethet til å erverve/eie våpen har vært til stede i nesten 50 år. Og hva politiet gjorde i kleskapet : Det er i kjølvannet naboer kom inn i grunnet alvorlig hendelse. Saken avsluttes herved. Man får søke på nytt gevær da slik at nman få i noen ender og gjess. Og noen minker her og der. Mange takk for svar.God jul !
 6. Ja i et skap på et vaskerom sammen med klær. I våpenet var en klikkpatron som benevnes som knallpatron, der man skriver at det var ammunisjon sammen med våpenet.
 7. 1: Hva gjør man når et registrert våpen kommer bort fra beslagsrommet hos politiet ? Det finnes ikke mere. 2: Heller ikke de som destruerer våpen har fått det. 3: Er det grunnlag for inndragning og destrukksjon for det stod i et skap( siste 45 år) ?
×
×
 • Create New...