Jump to content

MadsN

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MadsN's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Takk for informative svar! Jeg tror jeg kommer til å prøve meg på progressive briller til både hagle,- og rifleskyting, så får jeg heller investere i et par "vanlige" briller hvis det fungerer dårlig.
 2. Hei! Optikeren "truer med" å putte på meg progressive briller neste gang jeg bytter. Vil dette skape problemer for hagleskyting? Gjerne svar fra noen som har testet dette selv
 3. Takk for gode svar! Skal bestille meg et par pakker GGG og sjekke dem ut 😀
 4. Hei Er det noen som kan anbefale en rimelig FMJ i .223 rem til trening? Bruker Fiocchi 55gr nå og den går veldig godt i børsa mi men har opplevd flere klikk.
 5. Hei! Er det noen som har erfaring med eXo Protect vernebriller med styrke fra Extra Optical?
 6. MadsN

  Schaftol fargevalg

  Takk til alle sammen for informative svar og flott bilder! 😊
 7. MadsN

  Schaftol fargevalg

  Hei! Min nye Beretta 686 SP1 virker litt tørr i stokken. Hvilken Schaftol farge er mest lik orginalfargen?
 8. Hei Jeg er helt fersk jeger og har akkurat kjøpt meg en Browning X-bolt 223 med riflestigning 1:8. Er det noen som kan anbefale ammunisjon som går godt i denne, både til trening og jakt på rådyr, rev og bever?
 9. Takk for svaret til samtlige! Her var det mye bra informasjon og jeg kommer (selvfølgelig) til å følge deres råd og gå for en .223. Dette kommer foreløpig til å bli min eneste rifle, så den skal brukes til både trening og jakt. Tar gjerne i mot innspill og anbefalinger på aktuelle våpen med både rask og langsom stigning.
 10. Takk for svaret! Stort klarere kan det ikke sies 😊
 11. Hei Jeg er helt fersk jeger og planlegger riflekjøp til småviltjakt. Valget står mellom .223 rem og .243 win. Hvordan er det med tilgang på ammunisjon til jakt og trening for disse? Jeg ser ikke for meg at jeg kommer til å begynne å lade selv.
 12. MadsN

  Våpenskap

  Takk for svaret!
 13. MadsN

  Våpenskap

  Takk for godt innspill! Godt innspill dette også, takk!
 14. MadsN

  Våpenskap

  Takk for svaret! Jeg er helt enig i din vurdering. Jeg sliter imidlertid med at skapet skal plasseres i kjelleren og trappa ned er trang og krunglete. Jeg håper derfor at jeg kan komme unna med et realtivt lett og lite skap men kommer til å styre unna de aller minste..
×
×
 • Create New...