Jump to content

Private Hand Cannon

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er tydeligvis stor begivenhet for å rakke ned på en nybegynner som kom til et nytt forum for å spør om råd om en type pistol. Etter at tråden ble oprettet som i bunn og grunn kun spurte om noen her hadde erfaring med Glock 17L. Så har jeg blitt anbefalt et 2 sifret antall våpen i forskjelllige kaliber fra .22 til 9 og 10mm. I og med at jeg får så mange forskjellige råd over hele fjøla som styrer mer og mer unna det hva posten egentlig handlet om så burde du som spesialist ta svarene med en klype salt og litt ironi. Du tar tydeligvis alt som blir sakt veldig seriøst for så å sammenligne det med "å lære seg løpe 100m på spikermatte" Hvis du ikke har noe å bidra med hvorfor henvender du deg egentlig til denne posten? "-Hva Glock selv skriver er uintressant. Dem skriver det som selger best." Hvis du går tilbake og leser så ser du at dette var en sammenligning mellom glock 17 og 17L. Alt i alt så har jeg hvertfal lært at jeg ikke kommer til å stille noen spørsmål på dette forumet igjen med tanke på at man blir møtt med 90% kritikk og at de fleste elsker å rakke ned på andres synspunkt, spesielt hvis de er nybegynnere. Takker hvertfall til de få som har kommet med relevant og nyttig info!
 2. Jeg skjønner hva du mener, og det blir nok en .22 før eller siden. Som min første pistol så vil jeg at det skal være noe spesielt, noe jeg kan bli forelsket i, selv om jeg knapt treffer blinken Som mind andre blir det nok en billig .22 for at hobbien ikke skal bli alt for dyr i lengden
 3. Det er massevis av .22 pistoler til utlån på klubben, så jeg vil ikke kjøpe noe som allerede er tilgjengelig til daglig utlån.
 4. Jeg vil ha en Glock fordi da har jeg en bratt lærekurve og mye å mestre. Den kan og modifiseres på mange måter og jeg kan gjøre den til noe som ingen andre har. Det er det som vil holde min interesse oppe. Kan egentlig ikke se for meg hva som er så gøy med en .22 som er støpt etter hånden, har null rekyl og som treffer 10p på alle skudda. Selv så ser jeg heller opp til de som har "vanskelige" pistoler og treffer over middels en de som har prøver alt for hardt med spesial lagde pistoler.
 5. https://eu.glock.com/en/products/pistols/g17_l Fra Glock sin egen hjemmeside. Alle som lager review og video om pistolen sier det samme. Hvorfor skulle alle lyge om hva de synes om sin egen pistol?
 6. .22 er det vi skyter med på klubben. Blir fort et par tusen kuler før det har gått 6 måneder, så jeg vil helst ha 9mm. Får eventuelt vurdere ombyggingssett til pistol nr. 2. Takker for velkomsten!
 7. Vel Glock 17L er laget for feltskyting. Den skal hvistnok være mye mer presis på lengre avstand.
 8. Har vurdert den også, men 17L skyter med litt høyere muzzle energy og velocity. Den har og litt lengre løp, antar denne vil holde seg bedre i verdi ettersom at den er sjeldnere.
 9. Er til feltskyting ja. Jeg må nesten høre med forhandleren igjen da, ettersom han sa han kunne skaffe gen 4. kanskje det var en glipp av han?
 10. Ikke vet jeg, men var det forhandleren sa han kunne få tak i. Så jeg antar han hadde sjekket opp i dette
 11. Skal snart bestille min første pistol og har veldig lust på en Glock17L. Har hørt litt rundt og fikk et tilbud på gen 4 til 9900,- med leveringstid på ca 8-12 uker. Høres det ut som en fin pris, er det eventuelt noen som har erfaring med Glock 17L eller vet om en forhandler som har den? Finnes denne i gen 5 eller MOS?
×
×
 • Create New...