Jump to content

Labbe

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Labbe

  1. Labbe

    Trenger hjelp

    Hei folkens! Er ganske ny på dette med våpen og spesielt lyddempere. Har en remington SPS tactical i .308 som er gjenget i m18x1. Denne er det et tykkere løp på en standard jaktløp. Det jeg lurer på er om jeg kan kan bruke en lyddemper med samme gjenger som står på en .308 med jaktløp, eller om det ekstra jobb til pga det tykkere løpet? Sier seg kanskje selv, men er ny, så all respons settes pris på! God jakt!
  2. @strebern Hvilken type jakt/skyting drev du med? Har også tenkt mye på dette med vekt, men kom fram til at det skal gå så lenge det er skyting fra sittende/liggende posisjon.
  3. Noen her som har erfaring med Magpuls hunter stock? Har kjøpt meg en remington 700 sps tactical som er oppgradert med rekylbrems fra vector og hunter stock fra magpul og lurer på om det er noe jeg evt burde forberede meg på? Vekt, lengde, ergometri etc.
  4. Heisann! Ny jeger fra Trøndelag her. Har fått god informasjon fra dette forumet i høst og bestemte meg for og like godt bli medlem! Håper på mange gode diskusjoner!
×
×
  • Create New...