Jump to content

338x74r

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

338x74r's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

3

Reputation

  1. Nå er jeg på utkikk etter ny fjær til avtrekkeren. Har fått råd om at avtrekket kan bli en del lettere hvis jeg klipper litt av fjæren som sitter øverst og presser mot disconnector. Men hvor får man kjøpt fjær? Tør ikke klippe før jeg har back-up.
  2. Oppdatering: Det ble en forenklet løsning, da full Frankensteinpakke ble for komplisert og tidkrevende. Kjøpte ny 22/45 target. Har så satt inn sear, avtrekker, blast shield, fiberoptisk forsikte, sikring, hammer og tenn-nål fra Tandemkross samt sleideutløser og magasinutløser, base pads og nye magasinfjærer fra Volquartsen. Ekstraktorklo har jeg foreløpig ikke fått løs.
  3. Jeg ville forventet et « og» mellom 1. og 2. for å fjerne enhver tvil. Men det må jo være som du sier. Må selvfølgelig være absolutt sikker i slike spørsmål, så det var jo aldri aktuelt å selge før dette var avklart.
  4. Takk! Det var det jeg trodde også, og har derfor avvist henvendelser fra flere som henviste til denne paragrafen. Da fortsetter jeg med det. Men den forskriften er jo mulig å misforstå?
  5. Etter ombygging har jeg en pipe og et sluttstykke til Ruger 10/22 til salgs. Jeg forstår Våpenforskriftens paragraf 2-4 tredje ledd 1. slik at en person med gyldig våpenkort på 10/22 kan kjøpe dette uten ny kjøpetillatelse. Er det riktig forstått? Skal jeg melde salget til politiet, i tilfelle hvordan? Det står at næringsdrivende skal gjøre det på egen skjema, så jeg ville jo tro at det gjelder privatpersoner og. Det er null slingringsmonn på slikt, så håper noen vet hvordan dette skal gjøres.
  6. Takk Så etter nye regler må jeg vel da få merket det som måtte være umerket, F.eks Tandemkross sin grepsramme.
  7. Etter å ha oppgradert alt unntatt låskassen på en Ruger 10/22 er neste prosjekt 22/45. Her fant jeg nettopp ut at det kanskje går an å kjøpe de tre hoveddelene separat og bygge sin egen Frankensteinpistol uten å måtte kjøpe en Ruger først og deretter skifte alt. Det jeg spekulerer på nå er: - Tandemkross aluminium handle / lower receiver med alle avtrekksdeler oppgradert. - Tactical Solutions løp og upper receiver. Kanskje to så jeg lett kan skifte mellom jernsikter og optikk. - Sluttstykke, enten originalt når tilgjengelig eller Volquartsen. Dette er helt sikker overkill, men det er jo gøy med prosjekter. Har handlet med en US FFL dealer før, men hvordan ser våpenkontoret på slike prosjekter? Holder det med en samlesøknad, eller må jeg dele det opp og spekke detaljene? (Alt kommer i samme pakke antar jeg)
  8. Skal kjøpe en Ruger mark iv 22LR. Bruksområder er sivilpistol klasse 5 og mengdetrening for IPSC classic. Den skal få nytt avtrekk og fiberoptisk forsikte. Jeg vil også helst ha den gjenget for å kunne sette på comp/demper og lett avtagbart rødpunktsikte for sivilpistol. Det enkleste er vel en standard 22/45 som jeg eventuelt får gjenget løpet på og flyttet forsiktet litt lengre bak samt skifter avtrekksdelene til. Er dette kurant å få gjort? Det mer kompliserte er å kjøpe en (helst rustfri) vanlig mark iv som er ferdig gjenget som jeg kjøper en ny grepsramme med 1911 grepsvinkel og komplett forbedret avtrekk til. Da tror jeg også vekten kommer nærmest 1911. Noen som har gode råd ?
  9. Takk! Jeg klarer ikke å finne den hos Brownells Norge. Har de den der?
  10. Jeg skal kjøpe og modifisere en Ruger Mark IV til sivilpistol klasse 5 Tenkte å kjøpe en komplett avtrekksmekanisme Kraken 22/45 fra Tandemkross. https://www.tandemkross.com/assembled-kraken-ruger-mark_iv-2245. Er det en våpendel som må søkes tillatelse for?
  11. Takk for gode råd! Da skal jeg prøve å finne en kortere base og få en Børsemaker til å montere det skikkelig.
  12. Det er godt mulig, ble montert i butikken. Hvis jeg snur den vil den nok stikke litt ut over patronutkastet, så litt kapping ville kanskje vært det beste- hvis det blir bra.
  13. Jeg har en kikkertmontasje som stikker litt ut. Kan denne kappes og blåneres med godt resultat ?
×
×
  • Create New...