Jump to content

338x74r

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. Jeg kjøpte det av en kar på finn.
 2. Oppdatering: da er løpet også montert: 45 minutter i fryseren med løpet og låskassen i stekeovnen på 125 grader, litt antiseize og så gikk det lett på.
 3. Problemet er løst! Jeg sprayet på WD40 og lot ligge over natten. Deretter 30 minutter i fryseren. Så mer WD40 og så varmet jeg låskassen over gassblusset på grillen et par minutter. Den ble ikke varmere enn kanskje 60 grader. Så var det bare å vri løpet lett av.
 4. Var det greit å få nytt løp på plass og få ekstraktorsporet i riktig posisjon?
 5. Ja, jeg kan prøve WD40. V blokka er bortej😃. Jeg regner med at jeg skal klare å få løpet av. Børsemakeren jeg snakket med mente det var veldig vanskelig å få et nytt løp på uten hydraulikk, så jeg tenkte å lokalisere en med erfaring før jeg igjen prøver å ta av løpet. Tony Kidd monterer løp på 30 sekunder, men han har jo gjort det noen ganger
 6. Jeg har en 10/22 og et Kidd løp som skal på. Originalløpet sitter bom fast, og da tenker jeg at det kanskje ikke er så enkelt å montere det nye løpet som YouTube skal ha det til heller. Det er litt oversized.. Særlig å få ekstraktorsporet riktig stilt inn før låskassen kjøler etter oppvarmingen slik Kidd anbefaler. Noen som vet om en Børsemaker med erfaring på dette?
 7. Hvordan er det med varianter av 10/22 ? Volquartsen 10/22 selges av Brownells og må tydeligvis være godkjent. Noen som vet om Kidd låskasser til 10/22 også er det? Scr.nu i Sverige selger Ruger 10/22 der låskassen er byttet til Kidds variant.
×
×
 • Create New...