Jump to content

GKA

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GKA's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei, Jeg har funnet en tønne til revolver i elva. (Driver med magnet fisking). Hulldiameter er litt over 8mm. Den er merket med tallet 2 på den ene siden, «ELG» med krone og «C» med krone og «AR» på den andre siden. Det hadde vært moro å finne ut hva det er. Mine egne forsøk på nettet peker mot Belgia eller Frankrike. Alle tips mottas med takk.
  2. Hei, Driver fortsatt og rydder opp etter at vi arvet en del greier i 1998. Sitter igjen med to svært skranglete pin fire revolvere, der avtrekker er innfellbar, sannsynligvis Belgiske. Pluss en flintlås pistol. Denne kom som byggesett i huset når jeg var barn, og er ferdig bygget, pen å se på, tviler på om den er skutt med. Desverre ingen bilder denne gang. Jeg har ikke våpnene hos meg ennå. Jeg ønsker å bli kvitt disse våpnene, men det jeg lurer på, er om de er registreringspliktige? Mvh
  3. Hei jeg sitter med følgende: 1. En Kongsberg kammerlader merket 1853 og nummeret 4556 på alle deler. Den er i rimelig god stand men stygg i løpet. Kan noen antyde fornuftig pris på denne? 2. En perkusjonsrifle? Ikke i så god stand. Store deler av mekanismen manglet da min far overtok den så platene og hammeren som sitter der nå er produsert i nyere tid. Disse er ikke funksjonelle bare dekorative. Treverket har også litt sprekker, og pussestaven er også laget i nyere tid. Alle deler er merket med nummeret 258. Jeg tror at denne også kommer fra Kongsberg. Er det noen av forumets kunnskapsrike medlemmer som kan hjelpe meg med å identifisere våpenet samt antyde verdi? 3. Lee Enfield, plombert. Jeg driver og leter etter sluttstykket som sikkert er gjemt på et veldig lurt sted. Den ser ut til å være i rimelig god stand. Den har lite merking, bare BSA på den ene siden, samt et tigerhode med skrift fra Thailand? Jeg blir glad for alle svar. Det er bedre at disse våpnene ender opp hos entusiaster, enn hos meg. Her ligger de bare stuet vekk på gjesterommet.
×
×
  • Create New...