Jump to content

Opusmag

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Noen som vet hvor man kan få tak i slike fiberoptiske frontsikter til Browning Buckmark Contour som vises på bildet, eller om dere eventuelt vet om noen som kan lage slike? Vet det var noen som lagde slike i USA tidligere, men de ser ut til å ha gått ut av produksjon, så jeg prøvde ebay, men hadde ikke hell der heller.
 2. Kom nettopp hjem fra trening og jomfruturen med X5'en. Et veldig godt førsteinntrykk av den. Avtrekket kjentes bra ut og jeg hadde ingen problemer med siktet! Det merkes dog at det meste av treningen min har blitt gjort med 22, for jeg var ikke vant med hverken tyngden på våpenet eller rekylen, men det kommer seg nok med litt øvelse. Veldig fornøyd med den så langt.
 3. Etter langt om lenge har endelig den nye kortpangen kommet i hus. Reserverte i juni hos PVAS og de sa Sig hadde lovt den skulle komme i løpet av august, men PVAS trodde oktober var mer sannsynlig og det viste seg at jeg fikk bruk for min skeptiske natur i dette tilfellet. Førsteinntrykket var et lite sjokk over hvor tung den faktisk var, men den satt godt i hånda og grepet var bedre enn jeg forventet. Har foreløpig bare fått tatt tørravtrekk men det ser ut til at jeg har fått en av de med bedre avtrekk for det var er ganske clean break, men reseten var litt lang når sant skal sies. Likte siktet på den og syns ikke frontsiktet var så smalt som andre skulle ha det til. Gleder meg til å teste, men må dessverre vente til tirsdag før jeg får testet. P.S. hvis noen skulle lure på hvorfor sleiden er litt trukket tilbake så er det fordi det står et kammerflagg i på andre siden.
 4. Høres ut som 6" som er SAO er det optimale for militærfelt etter det dere sier. Pardini blir det nok ikke, jeg klarer ikke helt å like Pardini. De andre mulige alternativene som skisseres vil jo også være en prisklasse over det jeg hadde tenkt meg i utgangspunktet, men jeg får vurdere litt om jeg vil være konkurransedyktig i militærfelt og gå i standard i IPSC (det går vel med en X-six for eksempel?) eller om jeg vil være listefyll i militærfelt og gå i production.
 5. Noen andre alternativer enn BUL?
 6. Har akkurat sendt inn mine første søknader (22lr og 9mm) og venter nå spent på svar. Har bestemt meg for hvilken .22 jeg skal ha, men 9mm er jeg fortsatt litt usikker på. Jeg vurderer for øyeblikket: 1. Sig Sauer p320 x-five 2. CZ Shadow 2 3. Tanfoglio Stock III Noen som har noe godt eller dårlig å si om disse eller forslag til andre aktuelle kandidater? Budsjettet ligger på 15k.
 7. Har sett i regelverket og NSF sitt ser ut til å være likt IPSC sitt regelverk som sier at profilen og konturene til grepet skal være likt. Det tolker jeg slik at grep med samme form og tykkelse som originalgrepene vil godkjennes. Det vil i så fall si at de tynne lok grepene vil kunne godkjennes men palm swell grepene som disse: https://lokgrips.com/gun-grips/cz/cz-shadow-2/palm-swell/bogies/cz-shadow-2-palm-swell-bogies-od-green-black/ vil ikke godtas. Synd, for det var de jeg ville ha!
 8. Prøver å finne ut av hva regelverket er for after market grep i production. Vil for eksempel lok grips til CZ shadow 2 som disse godtas? https://lokgrips.com/gun-grips/cz-shadow-2/palm-swell/bogies?sort=bestselling&page=1 Eller skiller disse grepene seg for mye fra original-grepene til det?
×
×
 • Create New...