Jump to content

Opusmag

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Høres ut som 6" som er SAO er det optimale for militærfelt etter det dere sier. Pardini blir det nok ikke, jeg klarer ikke helt å like Pardini. De andre mulige alternativene som skisseres vil jo også være en prisklasse over det jeg hadde tenkt meg i utgangspunktet, men jeg får vurdere litt om jeg vil være konkurransedyktig i militærfelt og gå i standard i IPSC (det går vel med en X-six for eksempel?) eller om jeg vil være listefyll i militærfelt og gå i production.
 2. Noen andre alternativer enn BUL?
 3. Har akkurat sendt inn mine første søknader (22lr og 9mm) og venter nå spent på svar. Har bestemt meg for hvilken .22 jeg skal ha, men 9mm er jeg fortsatt litt usikker på. Jeg vurderer for øyeblikket: 1. Sig Sauer p320 x-five 2. CZ Shadow 2 3. Tanfoglio Stock III Noen som har noe godt eller dårlig å si om disse eller forslag til andre aktuelle kandidater? Budsjettet ligger på 15k.
 4. Har sett i regelverket og NSF sitt ser ut til å være likt IPSC sitt regelverk som sier at profilen og konturene til grepet skal være likt. Det tolker jeg slik at grep med samme form og tykkelse som originalgrepene vil godkjennes. Det vil i så fall si at de tynne lok grepene vil kunne godkjennes men palm swell grepene som disse: https://lokgrips.com/gun-grips/cz/cz-shadow-2/palm-swell/bogies/cz-shadow-2-palm-swell-bogies-od-green-black/ vil ikke godtas. Synd, for det var de jeg ville ha!
 5. Prøver å finne ut av hva regelverket er for after market grep i production. Vil for eksempel lok grips til CZ shadow 2 som disse godtas? https://lokgrips.com/gun-grips/cz-shadow-2/palm-swell/bogies?sort=bestselling&page=1 Eller skiller disse grepene seg for mye fra original-grepene til det?
×
×
 • Create New...