Jump to content

Skoginj

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skoginj's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for alle gode anbefalinger Da ble det kjøp av nytt sikte. Endte opp med meopta meopro 3,5-10x44 med 4c reticle og lys Så blir det nok flere kikkertsikter etterhvert, men denne blir nok en god oppgradering fra en bushnell trophy uansett
  2. Har 1" EAW svingmontasje fra før, og det kostet skjorta for nye ringer i 30mm. Så hvis det finnes kikkerter med 1" mellomrør som er gode, så velger jeg heller det.:)
  3. Hei, jeg er på leting etter ett nytt kikkertsikte. Noen som har noen gode anbefalinger på kikkertsikte til alt fra toppjakt til hjort/elg og reinsdyr? Siktet må ha 1" mellomrør og helst 50mm åpning. Eventuelt 44. Kunne også tenkt meg at det er rød/grønn punkt i siktet og zoom ifra 2/3x - 10/15x ca. Pris ifra 5000 til 15000. Noen som har noen anbefalinger å komme med? Sliter med å finne ett sikte med 1" mellomrør som passer til mine kriterier... På forhånd takk:)
  4. Terrenget er 4500da om jeg husker rett, og strekker seg fra sjøen og opp til 800m på de høyeste toppene. Det meste av spor og tegn på aktivitet var på mellom 300 og 600 meter. Finnes ikke snø i det området enda, og blir ikke noen ekstreme mengder heller. Kan godt være det er et såkalt trekk terreng, for så mye spor som det var, så synes jeg det var rart at vi ikke så/hørte mere til dyra. Har snik jaktet i lignende terreng tidligere, og da har jeg somregel sett bakenden i dyra eller hørt det om de har blitt støkket. Kan forsåvidt være dyra trekker over fjellet, til en dal på andre siden på høsten for alt jeg vet.. Tenkte bare jeg skulle legge ut her for å høre om noen andre hadde formeninger om det:) er forholdsvis fersk i gamet enda.
  5. Hei! Var på jakt i helga, i ett terreng på vestlandet som er langt ifra allfarvei og folk. Så ekstremt med spor i skogen(det meste var gammelt, vil tippe minst ukegamle) men også noen ferske Men det var likevel vanskelig å finne dyra. Lørdagen snublet vi over 4-5 brunstgroper tilsammen.(noen var nok bare badegroper) men det var tegn på veldig mye aktivitet rundt noen av de, var også noe sykt med feiinger i skogen. Så spørsmålet er egentlig om det er mulig at brunsten allerede er ferdig? Prøvde å brøle en del selv når jeg var i skogen, men det var ingen reaksjon. Så 4 dyr tilslutt. 1 bukk, kolle og kalv og ett rådyr.
×
×
  • Create New...