Jump to content

Dispatcher

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dispatcher

  1. Hei, skulle gjerne sagt kjempe godt - men for å være ærlig så er den ikke test skutt enda, for når jeg ble obs på at den kikkerten jeg hadde kjøpt ikke var egnet til PRS så lot jeg være å bruke den med tanke på salg, så når den skal testes neste uke så blir det første gang
  2. Blir en liten oppgradering - Zeiss solgt til fordel for Vortex Razor MRAD 4,5-27X56. Venter bare på montasje............... Håper det gjør susen
  3. Etter datoen - og husk påskrift og skjema fra klubbleder.
  4. Hei. Kan noen komme med tips til hvor man kan få kjøpt lårhylster til Glock 30(45acp) har lett på norske sider men finner ingen... tips og linker mottas med stort takk ;)
  5. Det er egentlig slik jeg å tenker - rekreasjons skytter på høyt nivå
  6. Får slenge inn en oppdatering da - Sikkert mange som er dypt uenig i valg av enkelt komponenter men som nybegynner så tror jeg dette er ett helt fint start kit. Sig Sauer SSG3000 med Ny Zeiss 5-30X50 kikkert, enkel tofot foreløpig så får man oppgradere litt etterhvert - skal bestille rekylldemper og demper og finne ut hva som er best.
  7. Takk for mange svar - da har jeg reservert en ssg og regner med å få den til helga eller strax over nå kommer ett nytt spørsmål - valg av kikkert, tenker jeg skal skyte mye på 100/200m men også opp til kanskje 6-800m hvis bane er tilgjengelig. Hva anbefales? Cal.308 by the way.
  8. Er liksom ikke så lett å bestemme seg når det er lite å få prøvd før man kjøper nytt... Har sett på finn at man kan finne 200STR med GRS stokk å det ser jo også fint ut og er sikkert vell så bra til langhold - har litt lyst til å prøve meg på det..
  9. Hei, Lurer på om noen har erfaring med Sig Sauer SSG3000 rifle? Vurderer å kjøpe den PVAS selger nå som er satt sammen slik: Sig Sauer SSG 3000 Target skarpskytterrifle i kaliber 308 Win. + SIG TANGO6 3-18X44MM 30MM SFP MRAD ILLUM RET. + Sig Sauer Tactical montasje Tips mottas med takk.
  10. Hei. Takk for tips, har faktisk sett litt på 200str i 6.5x55 men må vel opp i pris for å få disse i «rett» stokk..? Kunne tenkt meg den nye bifrost stokken fra GRS
  11. For å oppklare så er ALLE mine våpen registrert naturligvis, oppbevares i FG godkjent skap som er forsvarlig boltet til vegg OG gulv. Ammo oppbevares i separat skap som også er FG godkjent og boltet. Jeg er både registrert som jeger med godkjent jegerprøve samt medlem i NSF og pistolklubb.
  12. Takker for konstruktiv tilbakemelding, vil bli tatt til følge. Hva med resten av garderoben? Sitter å vurderer å gå til innkjøp av ett langholds oppsett, hadde tikka t3 før i grs stokk. Men vil se på mulighetene for å få tak i eks. super varmint utgave eller lignende i 6,5x55 eller noe.
  13. JA da sier det jo seg selv at dette må byttes. Takk for opplysende info.
  14. Det var totalt ukjent for meg, men har original stokk/kolbe så kan jo byttes hvis nødvendig. Selger opplyste ikke om dette da jeg kjøpte den. Men takk for opplysningen, veldig greit å få vite nå!
  15. Hei. Sxp har til nå kun blitt brukt på trapp banen, dog med noe blandet resultat. Har den mest for morro, men tanken var fuglejakt ja.
  16. Hei, Nytt medlem med litt spredt våpen interesse. Vært litt av og på med interessen siste årene, startet med luft i 1997 og har økt på med årene. Nå er jeg å anse som rekreasjons skytter og mer samle interessert, grunnet begrenset tid. Innehar følgende våpen pr idag: • Ruger New model single six 22lr • Ruger Blackhawk (3 screw model) 357mag • Ruger super blackhawk 44mag • Glock 30s 45acp • Walther ppk/s .380acp • Mauser m98 7.62 (FLY) • Baikal O/U 12/76 • Winchester SXP defender • CZ 455 22lr • 1937 Stevensen 520 / Western field mod 30 take down 12/70 kom gjerne med innspill til garderoben, har en forkjærlighet for gamle våpen, single action og vintage utstyr. Skal begynne å lukte på hjemmelading til høsten, har gått til innkjøp av mengder med hylser, kuler og div.
×
×
  • Create New...