Jump to content

Dispatcher

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, skulle gjerne sagt kjempe godt - men for å være ærlig så er den ikke test skutt enda, for når jeg ble obs på at den kikkerten jeg hadde kjøpt ikke var egnet til PRS så lot jeg være å bruke den med tanke på salg, så når den skal testes neste uke så blir det første gang
 2. Blir en liten oppgradering - Zeiss solgt til fordel for Vortex Razor MRAD 4,5-27X56. Venter bare på montasje............... Håper det gjør susen
 3. Etter datoen - og husk påskrift og skjema fra klubbleder.
 4. Hei. Kan noen komme med tips til hvor man kan få kjøpt lårhylster til Glock 30(45acp) har lett på norske sider men finner ingen... tips og linker mottas med stort takk ;)
 5. Det er egentlig slik jeg å tenker - rekreasjons skytter på høyt nivå
 6. Får slenge inn en oppdatering da - Sikkert mange som er dypt uenig i valg av enkelt komponenter men som nybegynner så tror jeg dette er ett helt fint start kit. Sig Sauer SSG3000 med Ny Zeiss 5-30X50 kikkert, enkel tofot foreløpig så får man oppgradere litt etterhvert - skal bestille rekylldemper og demper og finne ut hva som er best.
 7. Takk for mange svar - da har jeg reservert en ssg og regner med å få den til helga eller strax over nå kommer ett nytt spørsmål - valg av kikkert, tenker jeg skal skyte mye på 100/200m men også opp til kanskje 6-800m hvis bane er tilgjengelig. Hva anbefales? Cal.308 by the way.
 8. Er liksom ikke så lett å bestemme seg når det er lite å få prøvd før man kjøper nytt... Har sett på finn at man kan finne 200STR med GRS stokk å det ser jo også fint ut og er sikkert vell så bra til langhold - har litt lyst til å prøve meg på det..
 9. Hei, Lurer på om noen har erfaring med Sig Sauer SSG3000 rifle? Vurderer å kjøpe den PVAS selger nå som er satt sammen slik: Sig Sauer SSG 3000 Target skarpskytterrifle i kaliber 308 Win. + SIG TANGO6 3-18X44MM 30MM SFP MRAD ILLUM RET. + Sig Sauer Tactical montasje Tips mottas med takk.
 10. Hei. Takk for tips, har faktisk sett litt på 200str i 6.5x55 men må vel opp i pris for å få disse i «rett» stokk..? Kunne tenkt meg den nye bifrost stokken fra GRS
 11. For å oppklare så er ALLE mine våpen registrert naturligvis, oppbevares i FG godkjent skap som er forsvarlig boltet til vegg OG gulv. Ammo oppbevares i separat skap som også er FG godkjent og boltet. Jeg er både registrert som jeger med godkjent jegerprøve samt medlem i NSF og pistolklubb.
 12. Takker for konstruktiv tilbakemelding, vil bli tatt til følge. Hva med resten av garderoben? Sitter å vurderer å gå til innkjøp av ett langholds oppsett, hadde tikka t3 før i grs stokk. Men vil se på mulighetene for å få tak i eks. super varmint utgave eller lignende i 6,5x55 eller noe.
 13. JA da sier det jo seg selv at dette må byttes. Takk for opplysende info.
 14. Det var totalt ukjent for meg, men har original stokk/kolbe så kan jo byttes hvis nødvendig. Selger opplyste ikke om dette da jeg kjøpte den. Men takk for opplysningen, veldig greit å få vite nå!
 15. Hei. Sxp har til nå kun blitt brukt på trapp banen, dog med noe blandet resultat. Har den mest for morro, men tanken var fuglejakt ja.
×
×
 • Create New...