Jump to content

Silhuettskytteren

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har erfaring med FoodSaver Stream ffs017x? Evt. Brecom VR-100?
 2. Tormek er utenfor mitt budsjett. Vil en sharpmaker være «nok», eller må kniven slipes innimellom i tillegg?
 3. Huset er fullt av sløve kniver og jeg lurer på hvordan man enklest mulig får dem skarpe igjen? Når det kommer til kniver er jeg helt amatør. Har alltid hatt et «bruk til det er sløvt, og deretter let etter en annen kniv» forhold. Har søkt litt rundt på nettet, men dette virker som rene heksekunsten. Det kan også være min manglende interesse for dette feltet som gjør at ting virker vanskelig. Jeg har en sjelden gang tatt noen drag over over en v-formet karbid/keramisk sak til 50kr, men det er ikke bra nok til at kniven blir skarp igjen. Prøvde meg såvidt på en brynestein men tror jeg nesten gjorde mere skade enn kvessing. Har kikket litt på Spyderco Sharpmaker og WorkSharp. Hva trenger jeg av utstyr for å kvesse alt fra kjøkkenkniver til Swingblade, samekniv, turkniv osv?
 4. Har brukt en del Magtech hetter og det virker som de er av den hardere sorten å sette av. Bruker SP i 9mm og 38. Må da ha std fjær og skruen helt i bunn. Måtte tilogmed bytte til ny skrue ettersom den gamle var blitt soppformet. Har brukt ca 4000stk av disse til nå. Bruker også SPM i samme revolveren i 357. Der får jeg 1-2% klikk. Men går alltid av på andre forsøk. Har skutt ca 3000 av de 5000stk jeg kjøpte. Testet SR i en Contender, det måtte jeg gi opp. Gikk nesten aldri av på første forsøk. Bruker nå Winchester og Federal i den.
 5. Terminlisten for 2018 finner du her: Kun luftstever igjen i år. Terminlisten for 2019 kommer vanligvis på nyåret/senvinteren. Det er mest stevneaktivitet på Østlandet/Kongsberg. Det er også en gjeng i Kr.sund området og Alta.
 6. Noen som har en stokk til XP100 liggende? Trenger også bakre festeskrue og brakett.
×
×
 • Create New...