Jump to content

knut68

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. knut68

  Greco hagle

  hei. Er det noen som har info om denne. produksjonsår etc. Arv etter gamlingen. Skal jeg ta meg bryet med å sette den i stand.
 2. Men jeg må ha fullmakt fra alle arvinger som fraskriver seg eiendomsretten til våpenet. Hva skal stå i fullmakten og må jeg da ha en fullmakt pr. våpen gange en pr arving?
 3. Er det noen som kan hjelpe. Mine sønner har tatt over våpen etter min far. Men så rakk vi ikke å få signatur på våpensøknaden før han gikk bort. Er det noen som vet hvor jeg kan finne fullmakter for signering fra arvinger. Og hva er gangen i papirmølla nå fremover. Må prøve å få alt riktig på første forsøk eller så tar dette tid.
 4. Reiste med XXL. Dyktig PH og tracker. Jaktet Kudu og Impala på naboterrenget da de var større der. Det var ingen som hadde jaktet på det området på 11 mnd. Mye dyr. Sønnen min skjøt også stenbuck, duiker, common blesbuck, Kudu og black wildebeast.
 5. Her er noen bilder fra min første tur til SA nå i november.
 6. Mye gode svar her. Har vel landet på disse skoene fra Norsegear.no.
 7. Hei. Førstereisgutt til SA. Skal ned i november og grubler fælt på sko. Skal jeg ta mine gode inngåtte Alfa bever eller skal jeg bestille courteney sko og få de levert i port elisabeth. Hva om de ikke passer og de er ikke inngått. Skal jeg kjøpe noen andre typer her i Norge som er tilgjengelig.
×
×
 • Create New...