Jump to content

ah

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ah

  Hagle hard og knekke

  Takk får svar Den er kun (SÅ) hard når jeg knekker den/lades/spennes (usikker på riktig ord). Vis jeg åpner/lukker etter dette, (før jeg har skutt), så er den my enklere, vil det si at det er en fjær som må slites litt mere på?
 2. ah

  Hagle hard og knekke

  Hei, jeg har en Fausti Highland. Er skutt 2000+ skudd med den. men syntes det kreves litt vell mye styrke får å knekke den. Noen andre med samme erfaring? Noen som har en løsning på dette?
 3. ah

  jaktradio

  Takk får svar, skal ta informasjonen til etterretning 😊
 4. ah

  jaktradio

  hei, jeg må nå investere i min første jaktradio, trenger derfor litt info og erfaringer. Har vel egentlig bestemt meg for enten zodiac eller lafayette. Ser det er noen tidligere tråder på dette, men lurer ikke på hvem som er best, da dette blir som å spørre en snekker hvilket verktøy merke som er best (alle mener det de bruker er det beste i verden). Begge er jo bra radioer. har sett på Zodiac Extreme BT, men finner lite info. Noen som har denne? hva syns dere? har også sett på Zodiac team pro og Lafayette smart Norgespakke. vil gjerne høre meninger om hva folk er fornøyd med, og hva dere ikke er like begeistret for. takk for svar på forhånd :)
×
×
 • Create New...