Jump to content

vass

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

66 Excellent

Recent Profile Visitors

223 profile views
 1. vass

  Glock-praten

  Nå mener jeg at det finnes en mellomting, i det minste for oss som er bra ferske. Har sett gode skyttere som ser ut som at de har det like moro når de skyter som under en prostatasjekk, da hadde jeg selv lagt pistolen på hylla og funnet en hobby som gir glede.
 2. CONTENT COUNT 2,368 Har du? 😉
 3. Du må gjerne nevne i fleng saker der høringsuttalelser, selv saker der det har vært tilnærmet 100% negative tilbakemeldinger fra flere hold, har ført til vesentlige endringer som reflekterer de momenter som har blitt kritisert. At det er fåfengt å klage på et forum er jeg enig i, men om noe så sprer det i det minste informasjon og skaper diskusjon, som er rimelig konstruktivt.
 4. For politikerne i Norge har for vane å ta til etterretning de innspillene de får til høringene sine...
 5. Det er høyst sannsynlig pistolspesifikt, da begge går forholdsvis likt uten funksjonsfeil i min andre .22 pistol. Sliter både med klikk og utkast, så det er naturlig å tro at forskjellen på randen er problemet. Joda, jeg legger totalt skylden på meg selv. Men ganske viktig å poengtere at det er en forskjell mellom merkene, hørt alt for mange ganger at det er tilnærmet identisk. Hva presisjon i pistolskyting angår så har det absolutt noe å si, men som i det minste @aps har poengtert så skyter folk flest såpass dårlig at det er vanskelig å merke forskjell på god ammo og dårlig ammo. Meg inkludert 😬
 6. Hver gang jeg handler ny ammo av ene eller andre fabrikatet blir det testa i pistolen, hver gang skjer det samme.
 7. Fordi det er samme konsern som står bak betyr det ikke at det er samme kvalitet. Det står Toyota både på den billigste Aygo og den mest fullspeca Land Cruiser Med bakgrunn av å ha hørt fra x antall hold at CCI og Top Shot skulle være tilnærmet identisk stilte jeg på feltstevne med CCI ammo i en pistol jeg bare hadde skutt Top Shot i før. Urutinert av meg. Oppdaget at det er en forholdsvis markant forskjell på randen på hylsene i tillegg til at jeg vil påstå at mengden voks er merkbart forskjellig. Resultatet var i det minste en svært frustrerende runde i feltløypa med mye funksjonsfeil og bunn av lista (Ikke at jeg hadde store forhåpninger om å være noe annet sted men... )
 8. Det står aldeles ikke det. Det er spørsmål om vedkommende har hatt noe med klubben å gjøre de siste 12mnd, ikke at han eller hun nødvendigvis må ha holdt på så lenge..
 9. Nå var akkurat denne aksjonen på kveld/natt, men andre steder i landet har de holdt lignende aksjoner på dagtid... Og nei, jeg tror faktisk ikke tvilen kommer oss tilgode om man tilfeldigvis blir stoppet i en slik aksjon. Det er eksempelstatuering av helt feil sort og da går det stort sett ut over 'lovlydige' mens de kriminelle toskene gjerne ikke blir berørt. Jeg har tidligere båret både større lommekniver og foldekniver, det er et verktøy jeg finner bruk for omtrent hver eneste dag, men de lever nå i en skuff da jeg frykter både boten og eventuelt å få våpenkort inndratt. Har ikke tro på at jeg skulle få noe problemer med mindre jeg møter på en slik kontroll, men nå var denne aksjonen ikke så langt herfra og da begynner jeg å bli bekymret.
 10. #Molde: Forebyggende ved Molde politistasjon har fredag kveld og i kveld/natt hatt en "knivaksjon" i Molde sentrum. I ett nærmere definert område, er totalt ca 400 personer visitert/kontrollert for besittelse av kniv. Ingen personer er påtruffet med kniv på seg. Tror jeg etterhvert skal vurdere å plukke den pittelille victorinoxen av nøkkelhanken min...
 11. *Ler på japansk* Grunnen til at du ser lite oppbulka Wranglere er ikke fordi de ikke blir bulka, men for 99.9% av de ser i verstefall en fartshump. Ellers trives de best i sitt naturlige habitat, i full offroad bekledning og utstyr på en parkeringsplass utenfor et kjøpesenter Også ignorerer vi det faktum at selv Rubicon versjonen av de nye Wrangler LJ får mye pes for å ikke tåle offroading uten å bulke kanalene og knuse istykker understellet..
 12. Vil ikke være negative nancy, men om jeg ikke husker helt feil så er det spesifisert hvordan vekter skal festes for at skapet skal være godkjent som 150kg, og det tror ikke jeg var i bunn av skapet. EDIT: Gikk ut i skapet og fant dokumentasjonen, og den var ikke like streng som jeg husket den. De anbefaler en plate (som de selger mener jeg) som man skrur fast i bolthullene på baksiden, men stod ikke at det eksplisitt var et krav.
 13. Forferdelig kjedelig, håper det går bra @Skarvekongen. For å fortsette litt med den røde tråden, siden alt dette har dukket opp innenfor et forholdsvis begrenset tidsrom. Har du nylig kjøpt nytt fôr eller åpnet en ny pakke?
 14. Skulle gått til specsavers Hadde en diskusjon med en eldre kar om dette hysteriet i dag (han som tok det opp, jeg jatta gledelig med), og vi var skjønt enige i at det er noe forferdelig galt med verden. Jeg brukte å gå med lommekniv, da det er et forferdelig nyttig verktøy jeg stort sett fikk bruk for hver dag, men nå tørr jeg rett og slett ikke. Boten er jo én ting, men å potensielt bli fratatt våpenkortene er ikke noe jeg ønsker. Nå er det heldigvis sjelden jeg går rundt med noe som kan ligne på våpen (ikke at en fastnøkkel ser ut som en pistol uansett hvor mye man myser), og gjør jeg det så er det gjerne en pistol. Skulle noen ringe politiet på meg når jeg skyter i skauen hjemme så skal betjentene heller få være med å skyte litt om de først har tatt seg bryet med å rykke ut! De må jo få prøve noe annet enn det skrotet de har som tjenestepistol
 15. Problemet med å få gjort noe med det er at Politiet unnskylder seg med at det er en overgangsfase. Ingenting i reformen tyder på at det er gjort noen tiltak for at det noen gang skal bli bedre, men de er altså i en overgangsfase på ubestemt tid.. Hvilken del av reformen som har noe med ordet "nær" å gjøre har jeg til gode å finne ut av..
×
×
 • Create New...