Jump to content

vass

Members
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

138 Excellent

Recent Profile Visitors

435 profile views
 1. Ingen er nynorsktalande og det du skriv er ikkje i nærleiken av å vere korrekt nynorsk.
 2. Du vet, i det offentlige er det veldig mange som er ansatt men få som faktisk jobber.
 3. vass

  DNT sliter

  Godt med litt positive nyheter i et ellers så dystert nyhetsbilde om dagen!
 4. vass

  Få våpenskap i hus

  Jeg fikk ikke til å løfte av døren på mitt eget sn8 når jeg prøvde alene. Litt spenn i hengslene elns. Når vi var to om det gikk det plutselig lekende lett og døra løfta jeg lett selv når den først var løs.
 5. Behandlingstiden i Møre og Romsdal har vært 10 uker i 3 år nå, ingen grunn til å mase helt enda.
 6. Dette er ikke en bot men en person som har psykiske problemer, ikke den første vi har sett her den siste tiden. Best å bare la det ligge.
 7. Dette er egentlig ikke tilfellet, men pga dårlig formulering som ikke samsvarer med intensjon har det endt opp med at mange våpenkontor tolker det slik. Det har blitt sagt at NSF jobber med å få revidert teksten, men uten at jeg har noen kilder på det vil jeg anta at et nytt kompendium ikke blir sluppet før ny lov og forskrift er på plass. Jeg husker ikke riktig om noen har fått medhold i klage dog. Det er forresten diskutert opp og ned i en tråd tidligere her:
 8. Jeg fikk bekreftet i en epost nylig at karantenetiden teller fra bestått godkjenningsmatch, så sant man faktisk betaler kontingent så snart man får faktura. Det er ikke 24mnd karantene per våpen, har du først oppfylt aktivitetskravet og vært medlem i minimum 24mnd så er det fritt frem. Har du passende våpen ervervet på annet grunnlag mener jeg du fortsatt må belage deg på å vente. Siste spørsmålet er jeg ikke helt sikker på, det høres dog urimelig ut. I det minste om du har drevet aktivt på denne siden av pyramidenes ferdigstillelse..
 9. Jeg frykter etterhvert at noen skal ta meg for en som vet hva han driver med. Det stemmer ikke på noen måte, snakkes på bunn av lista 😅 Magasinbrønnen er Techwell ISPC SP med medfølgende grepsplater, ser ut til å fungere greit.
 10. Synes det er utrolig at folk kan være så navlebeskuende at de ikke innser at resten av brukerne på forumet har null interesse av å høre på sure oppstøt og en personlig vendetta mot en organisasjon som tilrettelegger for at folk flest kan komme seg ut i naturen. Du får sikkert mer gehør i ymse kommentarfelt og på Facebook.
 11. @FxnDet der er fra nye våpenloven som ikke har tredt i kraft enda, som er poengtert i bunna av hver paragraf og helt i toppen av siden.
 12. Skal du grave ned i påvente av SHTF eller? 😆
 13. De hadde på lager eller var helt sikre på at de klarte å skaffe? Jeg forsøkte å få samme deal for noen måneder siden og da var det helt uaktuelt, det var ikke en gang sikkert at de klarte å skaffe 5000 til meg.
 14. Om den er kjøpt og betalt på nett, f.eks. gjennom en nettbutikk, så skal angreretten gjelde etter Angrerettloven sine bestemmelser siden avtalen er fullstendig inngått ved bruk av fjernkommunikasjon. Og, forøvrig, når du som forbruker har kjøpt noe av et firma er det Forbrukerkjøpsloven som gjelder, ikke Kjøpsloven
 15. Tror beste kjøpet i dag er kassesalget på S&B hos Oslo Skytesenter, 1000stk for 2395,- Enkelte varehus hos XXL har fortsatt inne MaxxTech 9mm i både 115gr og 124gr, til henholdsvis 2,29kr/stk og 2,39kr/stk, men da hadde jeg uansett gått for S&B.. Fiocchi i alle slag er de i følge nettsiden utsolgt for både på nett og i alle varehus.
×
×
 • Create New...