Jump to content

vass

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

Recent Profile Visitors

115 profile views
 1. Fikk brev i posten i går selv, står ingenting annet enn at det skal være godkjent, så da regner jeg med at det er i sin helhet. Mitt lokale lensmannskontor sendte søknaden videre 3. juni til Ålesund, og brevet jeg fikk er datert 13. juni, så jeg er strålende fornøyd. Skal sies at de har doblet den forventede behandlingstiden til 6 uker mens min søknad har vært inne til behandling, så garanterer ikke like rask behandlingstid for andre.
 2. vass

  Mørkt tema

  Den eminente @slemmo har fått på plass et mørkt tema, kan velges på bunn av siden! Litt finpuss må til, men det blir gjort etterhvert. Stor tommel opp fra meg!
 3. Hadde vært interessant å vite om dette var før eller etter det nye kompendiet som kom 30. april eller deromkring?
 4. Du vil nok få problemer med å søke både 9mm og .45 samtidig fordi bruksområdet overlapper. Litt avhengig av hvordan man tolker det som står i det nye kompendiet fra POD skal det kanskje i teorien være lov, men der står det også at det anbefales å bare godkjenne konkurransevåpen med ergonomisk skjefte i typ .32 og .38 til grov. Av den grunn søkte jeg på 9mm til bruksområde militær. Skal sies at jeg også søkte på .32 sett til .22 finpistolen som våpendel seperat, så får vi se om jeg får bli en av de mislikte GSP-skytterne eller om dama på våpenkontoret underkjenner det.
 5. vass

  Mørkt tema

  Kjære Moderators og Administrators, styremedlemmer i NOJS og andre høye damer og herrer. Jeg så tidlig i livet mitt nytten av mørke tema, og har siden tidenes morgen benyttet meg av temaet Monochrome State i mIRC, og som de sier; "Once you go black, you never go back". Akkurat nå sitter jeg i et mørkt rom og roer puls og tanker før en god natts søvn. Jeg koser meg med en hyggelig prat i Kammerets Discord kanal, som dere forøvrig må huske å besøke, bare trykk på det ganske synlige feltet til høyre på forumets hovedside. Uansett, jeg koser meg med praten og Discord sitt mørke tema, også klikker jeg over for å se litt på forumet OG GUD DET BRENNER I ØYNENE, HORNHINNENE SMELTER! Føler det er høyst nødvendig med et mørkt tema tilgjengelig for de som ønsker det, om dette lar seg implementere. Frykter det ender med sykemelding grunnet snøblindhet om dette fortsetter! La ikke uskyldige forumbrukere lide mer, jeg ber på mine knær!
 6. Forklar meg gjerne da hvorfor entrepenørbransjen er såpass hardt presset som den er og store aktører som har drevet med utbygging av de store vegprosjektene her til lands ender opp med å gå konkurs?
 7. Svarte på dette: At de krever våpenkort for det er tullete, men at det blir registrert ser jeg ingen problemer med.. EDIT: Om noen kan gi meg bevis på at XXL gjør noe annet med informasjonen enn å ha det til formålet jeg har beskrevet skal jeg stille meg i kø bak dere, frem til da velger jeg å tenke rasjonelt og fornuftig.
 8. Hos veldig mange større kjeder av ymse slag blir det meste av litt verdi registrert på navn, som sikrer både butikk og kunde ved en eventuell reklamasjon- eller garantisak. Jeg handlet våpenskap på xxl i går og det ble registrert på mitt navn, fint om det plutselig skulle dukke opp noe tull. Har ingen tro på at de registrerer at du har kjøpt et magasin for noe annet enn samme grunn som de registrerte våpenskapet mitt, eller at Elkjøp registrerte skjeggtrimmeren min. Jeg vet det er mye som går feil vei for oss som har interesse for ting som sier pang, men vi trenger ikke bli paranoide.
 9. Du har fått svar på dette @Edward, styret og medlemmene i organisasjonen NOJS har bestemt at de ikke skal utvide medlemsmassen før de har fått stablet organisasjonen på beina, basert på en plan de har lagt. Dette vil si at du, dessverre for deg, ikke har noen juridisk påvirkningsrett på denne prosessen som er satt i gang. Skulle du likevel ha ønsker for organisasjonens videre drift er jeg sikker på at styret tar imot KONSTRUKTIVE tilbakemeldinger. Når tiden kommer der de igjen åpner for innmelding får du melde deg inn og jobbe for de forandringene du ser ut til å ønske. Per i dag er det som at du som kunde på Kiwi krever at butikken endrer på innkjøpsrutinene sine. Selv om du handler der har du ingen rett til å påvirke hvordan en organisasjon driftes. At sittende styre har tatt over en organisasjon som har fungert langt fra ideellt og likevel ønsker å ta grep for å rette opp i driften er noe de skal ha applaus for, ikke kritikk.
 10. vass

  Kjøpe mc

  Har en 1995 Monster 600, den er ganske slapp på langstrekkene, kunne godt doblet effekten og den hadde fortsatt ikke vært spesielt sprek, men morsom i svinger og holder greit her på Sunnmøre der fartsgrensene stort sett ligger rett over gangfart. Så mye arbeid med de skal det ikke være, jeg vet det er ganske vanlig med skjørtebank på den horisontale sylinderen, i det minste på 600 modellene, men sånn ellers kommer jeg ikke på noe. Registerreimene bytter man ganske enkelt selv om man ikke er helt grønn på å skru, og ellers trenger man shims for å justere ventilene, men hvor mye slitasje det normalt vil være tørr jeg ikke si. Har ikke mye til erfaring med z750, men jeg vil nesten tro at i prissjiktet 50k så får man mer moro ut av en z750.
 11. Nå får jeg sikkert høre det fra de garderobefikserte Yankofile, men dette høres da på ingen måte uhørt ut. Jeg hadde forventet at det allerede var slik i et land der det grenser til at Guiliotinen står stasjonert ved fotobokser, så om noe er jeg mer overrasket over at innstrammingene virker ganske fornuftige.
 12. vass

  Kritisk tenkning

  Sin kongelige tittel har hun mistet for mange år siden, men at hun er prinsesse er nok intet annet enn et resultat av at hennes far er ganske konge. Det er nok ikke en tittel i og for seg som hun bare kan si fra seg, prinsesse vil hun alltid være, derimot kan hun selv slutte å bruke den i kommersiell sammenheng samt ytre et ønske for resten av befolkningen om å ikke titulere henne som prinsesse. Vi får eksempelvis lov til å skrive og si "Kongen" og ikke bare "Hans Majestet Kong Harald" fordi han selv ønsker det. At denne karakteren har krefter er jo dog utvilsomt, han klarer jo å trylle frem grovt med penger uten å gjøre noe fornuftig for det. Trodde det var en egenskap forbeholdt offentlig ansatte, men så feil kan man ta 🙃
 13. Kommer velt helt ann på hvor man bor. Der jeg har vokst opp er det nesten sånn man må ringe inn bekymringsmelding om det går for lenge mellom hver gang man hører det smeller hos naboen 🙄 Tror det er viktigere med dialog med naboene enn politiet, så slipper man at sistnevnte unødig plages av førstnevnte.
 14. Dette er både en ærlig sak men også helt uakseptabelt. Vi opplevde full stopp i godkjenning av noen papirer i flere måneder høsten 2017, tror jeg det var, pga sykemelding, og det er sterk mistanke om at det er samme person som behandler både pass og våpensøknader som også har med de nevnte papirene å gjøre. Det er helt ufattelig at viktige prosesser kan stoppe helt opp i dagens samfunn bare fordi én enkelt ansatt er sykemeldt. Dette er ikke kritikk til vedkommende som var ute med sykemelding, det er som sagt en ærlig sak, men at systemet kan stå å falle på én person er et hån mot befolkningen. Spesielt når denne ansatte er ansvarlig for flere viktige oppgaver. Legg ikke alle egg i én kurv er det noe som heter... Jeg er for det meste ganske konfliksky og hater å klage, men tilliten min til politiet er dessverre etterhvert svært tynnslitt, og de gjør tilsynelatende ingenting for å forbedre det. Grepene gir i det minste ikke noen avkastning. Jeg synes også synd på vedkommende som sitter med en litt for stor andel av verden på sine skuldre, det hadde ikke vært meg som hadde orka å krangle med sure folk på telefon støtt og stadig fordi man har alt for mye arbeid for ett enkelt individ. I slutten av måneden legger jeg inn et par søknader som skal være helt etter punkt og prikke, med vedlagte lover/regler uthevet for å hjelpe de på vei. Optimistisk håper jeg på svar innen 2-3 uker. Realistisk skjønner jeg at det er en en mulighet for at passøknader kommer først i køen, og etterhvert ferieavvikling, så skal jegerne prioriteres, så kanskje unge her vass kan få stille stolt på trening med egne våpen fremfor slitne klubbvåpen engang ut på høsten?
 15. Regner med at dette er dårlig formulert og at påstanden er at Match modellen ikke er godkjent til jakt?
×
×
 • Create New...