Jump to content

vass

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 Excellent

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. OT som det er, så stemmer det at Bond bærer Rolex både i de tidlige filmene og novellene. Flemming selv bar en Explorer 1016 om jeg ikke husker helt feil. Har hatt Rolex også, men det var før PPKen kom inn i livet mitt.
 2. Jeg skyter spesial med PPK i 22lr, det er absolutt en festlig pistol og jeg hadde tatt den over en Stenvaag spesial any day of the week. Det er et passe presist våpen i stødige hender og jeg koser meg hver gang jeg skyter med den! Med Omega på hånden og PPK i andre hånden venter jeg bare på at damene skal komme løpende i flokk etter meg. Jeg tar kaffen til vaflene shaken, not stired 😎
 3. vass

  Avslag på 9mm grovfelt

  "Grunnet håndleddskade klarer jeg ikke pardiniknekken og må derfor få godkjent 9mm 1911 til grovfelt"
 4. Folk klager over lang behandlingstid, men å kaste bort tiden deres med slikt tull, det skal de 🙄
 5. Dette har blitt diskutert mang en gang, og nei, de kan ikke nekte å innvilge våpensøknad til førstegangssøkere.
 6. Det spiller ingen rolle hvor uforskammet en kunde oppfører seg, de er pliktet til å håndtere alle slike saker. Å ikke svare på henvendelser er både useriøst og uforskammet, dessverre er det mange aktører som driver slik. Oppfordrer alle til å benytte seg av Google reviews for både positive og negative erfaringer. Dessverre så er realiteten for mange på denne langstrakte forblåste knausen at man ikke har en lokal forhandler å gå til, da er man avhengig av å kunne bestille på nett. Da er man også avhengig av at det ved et eventuelt avvik blir mulig å ordne saker slik det dikteres i forbrukerkjøpsloven, som er ufravikelig. Klarer man ikke som aktør å gjøre det så burde man bare stenge sjappa og finne seg annen jobb.
 7. Har sett bedre bilder av dyr der eksperter ikke klarer å artsbestemme hva det er for noe. Vi må huske at man ikke skal skyte med mindre man er SIKKER på hva man skyter på. Er man ikke det kan det fort gå med hester, kyr og svenske joggere..
 8. Jeg har ikke prøvd den, men holdt på å kjøpe bare for å prøve her om dagen. Etter å ha konferert med folk som kan sitt og har prøvd den, så endte det opp med at jeg kjøpte CCI som jeg har skutt mye av før og vet virker greit for prisen. Dårlig i halvauto, skitten og varierte ladninger var vel tilbakemeldingen jeg fikk.
 9. Er noen som håndterer skytevåpen på jobb faktisk interessert i å utvikle ferdighetene sine så er det nok langt bedre om de blir med i en skytterklubb der de kan gå på trening og få veiledning fra folk som vet hva de driver med. Jeg vil også stille spørsmål til at dokumentet som refereres til i denne tråden er borte fra regjeringen sin nettside, det virker litt snodig.
 10. Han sendte søknaden for 10 dager siden, tror ikke han har det spesielt travelt med å bestemme seg..
 11. vass

  Første håndvåpen

  Det finnes ingen fasit for hva som er best, du må finne ut hva du skyter godt med. Jeg vil også på det aller høyeste anbefale en .22 konkurransepistol, om man kanskje ikke skyter konkurranser med den så er det et godt verktøy for å lære seg å skyte skikkelig uten at det koster flesk. Pusteteknikk, avtrekksteknikk etc. trener man like godt med .22 etter min mening. Når det kommer til 9mm så er det vel enten en CZ Shadow eller 1911 som er det nærmeste man kommer en fasit, men det er ikke gitt at du føler deg komfortabel med en av de. Spør folk i klubben om å få prøve forskjellig, finn noe du liker og som lommeboka tillater. Spar gjerne litt ekstra for å få råd til det du liker fremfor å kjøpe noe du kanskje ikke liker så godt, det lønner seg i lengden. Ellers vil du etterhvert ha en revolver. Jeg var på gjerdet om jeg skulle gidde, men når jeg hadde en godkjent søknad og det dukket opp noe kurant i nærheten ble det kjøp, og jeg angrer ikke. Jeg valgte .357mag fordi atte derfor.. Ellers, hør på folk i klubben som har erfaring, ingen spørsmål er dumme, min erfaring er at folk gjerne svarer på det meste.
 12. Det er langt til nærmeste xxl her, men de lokale sportsbutikkene gjør at det faktisk er verdt turen til xxl.. DÅRLIG utvalg er bare en begynnelse. Jeg bruker lett litt mer penger på å handle lokalt, men når det ikke er mulig så får de faktisk bare ha det så godt.
 13. Finnes det en fornuftig studie som tilsier dette? Da tenker jeg spesielt på bygda, at fugler ikke nødvendigvis liker seg i bymiljø tror ikke jeg man skal skylde på katter. Min erfaring er at selv med en del katter i området her på bygda så er det et variert og yrende fugleliv. Mulig vi bare hadde en lat katt, men jeg har sett pus sitte å se på et titalls fugler som godter seg i og rundt fuglematen min far setter ut. Ingen av partene så ut til å bry seg nevnverdig. Tror kanskje jeg har et bilde et sted av han sittende sammen med en skjære..
 14. vass

  Glock-praten

  Nå mener jeg at det finnes en mellomting, i det minste for oss som er bra ferske. Har sett gode skyttere som ser ut som at de har det like moro når de skyter som under en prostatasjekk, da hadde jeg selv lagt pistolen på hylla og funnet en hobby som gir glede.
 15. CONTENT COUNT 2,368 Har du? 😉
×
×
 • Create New...