Jump to content

Fornjótr

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fornjótr's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

10

Reputation

  1. Ja, det er vel den triste sannhet. Får prøve å skrive en mail til selger igjen.
  2. En oppdatering: Hagla har ligget hos importør helt siden juli/august i fjor ca. Selger leverte den til inspeksjon/reperasjon hos importør, og får ikke ikke svar på mail når han etterspørr videre informasjon nå. Hva kan man gjøre når importøren faktisk ikke svarer selger på mail? Vurderer å ringe selv til importøren å mase snart.
  3. Liten oppdatering. Selger har sendt bilde til importør(Schou har visst tatt over importen av sabatti nå) som igjen har sendt bilde til sabatti. Selger tror kanskje jeg får ny stokk fra sabatti, men jeg våger ikke å feire på forhånd Fornøyd med selger til nå. Ting tar tid, men det gjør det fort når det er mange parter som venter på hverandre
  4. Har en sabatti sirio jeg kjøpt ny fra forhandler for ca halvannet år siden. Har ikke fått skutt så mye med den, kanskje 200 skudd ca. I dag sprakk stokken når jeg skjøt med lerdueAmmunisjon. Jeg har ikke skutt med annet enn ferdigrullet ammo. Skutt med litt grove stålpatroner(den er godkjent for stål og er 20/76). Hvordan stiller jeg i forhold til forbrukerrettigheter og garanti? Har noen vært borti dette før? Ønsker jo helst en ny stokk. Vet ikke om jeg stoler på en lappet engelsk stokk. Synes det ser ut som at stokken har vært dårlig tilpasset låsekassa med tanke på hvor sprekkene startet. Har selvfølgelig sendt mail til forhandler, men tenker det er greit å høre andres erfaring også.
  5. Tror mange forhandlere er redde for å ta inn for mye bly nå. Flere av butikkene jeg har snakket med ville ikke ta inn nye parti med "sære" kaliber(feks 410, 16/65, 9mm flob osv). Noen nevnte også at det er importøren som ikke vil ta inn mer.
  6. Hei! Må bare si at jeg er misunnelig som fy! Kan skrive under på at det er viktig med riktige bits/skrutrekkere! Kjøpte et "børsemaker sett", men har endt opp med å heller slipe ned andre bits slik at de passer perfekt.
  7. Takk for at du tok deg tid til å svare! Jeg endte opp med å levere den tilbake til butikken som solgte den, de kom hele tider med nye grunner til at det tok lang tid å få det fikset. Anskaffet meg en som var mindre brukt fra en privatperson i stedet. Greit å vite om den fjæren! Skal nevne det for børsemaker dersom jeg får samme problem igjen på det våpenet jeg har nå. Er forresten enig i at den er tung, men var heldigvis vant til tung hagle (versamax, 3.4kg). Er nå redd for å holde ultralight våpen, i tilfelle jeg innser hva jeg går glipp av
  8. Poster her istedet for å mase med en ny tråd. Har kjøpt meg en finn classic 512 med 12/89 løp. Dette løpet er ikke rose stemplet. Burde ikke stålskudd være ok så lenge jeg setter i riktig choke? Jeg har sett flere finn classic løp som er merket med rose, men de har vært 12/76. Synes det er merkelig at dette 12/89 løpet ikke er det. En kamerat sier at "så og si alle 12/89 hagler kan skyte stål", men han har kommet med mange rare råd og meninger før.
  9. Jeg bruker bare vanlig kokt linolje på min traveler. Det er tross alt det de har behandlet den med til å begynne med: - http://www.greatdanerifles.com/stocks.html
  10. Gruppebilde av favorittene mine får en helt egen følelse av kvalitet når man plukker opp en s&l rifle! Hadde egentlig en kkc stokk når jeg kjøpte legacy, men den ble fjernet pga. Jeg likte orginalstokken bedre. Må inrømme at legacyen er favoritten min, men dl ligger ikke langt etter på lista Legger også ved bilde av innskytning av kina "swarovski" på legacyen
  11. Har glemt å nevne at jeg har enkelt avtrekk med løpsvelger på. Klarer ikke gjenskape problemet hver gang... Noen ganger funker den som den skal. Kan det være samme problemet som dere beskriver? Har levert inn til børsemaker nå. Blir spennende å høre hva han finner ut av!
  12. Takk for svar! Skal nevne dette for forhandleren. Har dessverre bare funnet flere problemer.feks at Begge løpene går noen ganger av når jeg har kombiløpet på.
  13. Jeg kjøpte nettopp en brukt finn classic med ekstra tikka hagleløp. Alt virket tight og fint i butikken, men oppdaget når jeg kom hjem at hagle løpe er vanskelig å brekke/lukke når det er patroner i kammeret. Randen til nederste patron kræsjer i veggen bak. Har aldri opplevd dette på en o/u hagle før, og lurer derfor på om det kanskje skjer pga dårlig tilpassing? Har ikke testet med patroner i kombiløpet, men ser ut som at denne vil ha bedre klaring pga det er extractor og ikke ejector. Legger ved en liten video som viser litt av problemet....man kan høre at randen skraper borti.
  14. Godt å høre at det er mulig i hvertfall! Skal i hvertfall prøve...ble bare veldig usikker når politiet ikke visste det heller. Håper på at saksbehandleren er i godt humør!
  15. Joda, det vurderes. Håper jo helst å ha den orginal i tilfelle andre i familien tar jegerprøven og er villig til å investere litt i oppussing hos børsemaker.
×
×
  • Create New...