Jump to content

bucksnot

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Godt å høre at det er mulig i hvertfall! Skal i hvertfall prøve...ble bare veldig usikker når politiet ikke visste det heller. Håper på at saksbehandleren er i godt humør!
 2. Joda, det vurderes. Håper jo helst å ha den orginal i tilfelle andre i familien tar jegerprøven og er villig til å investere litt i oppussing hos børsemaker.
 3. "Hmmm.... Den var vanskelig" Ja, det samme sa de på våpenkontoret!😁 Tror ikke de hadde vært borti en slik situasjon før. Full garderobe er en av grunnene, ja. Også fordi den ruster bare jeg tar den ut døra en tur, Og den sparker som et esel. Ikke veldig egnet til jakt dessverre(uten å investere endel tid eller penger i den). Grunnen til at jeg tok den over var mest pga. Affeksjon. Vurderer å registrere som konkurransevåpen, men da må jeg vell være ganske aktiv i et skyttelag(?) Er allerede medlem i et, men skyter ikke leirduer der ennå. Har dessverre ingen andre i familien som har jegerprøven. Takk for forslag og ideer i hvertfall ! skal gjøre litt mer research ang. konkurransevåpen
 4. Jeg vil bare si til å begynne med: jeg er klar over at politiet er de eneste som sitter med fasitten på dette. Jeg spørr fordi jeg lurer på om noen har vært borti en liknende situasjon før. Jeg har snakket med våpenkontoret, og de var usikre. Min bestefar gikk bort i 1999, og hadde et par jaktvåpen registrert på seg. Disse ble arvet av hans nevø. Jeg var ikke gammel nok til å ha våpen den gang, Når jeg endelig fikk fikk tatt jegerprøven, så fikk jeg en hagle av nevøen hans, og registrerte den i jaktgarderoben min. Det viser seg at hagla aldri var registrert på min bestefar, og ble førstegangsregistrert hos politiet på nevøen hans når han arvet den. Jeg har derfor ikke noe papirspor hos politiet som knytter den til min bestefar. Har noen andre i en lignende situasjon fått flyttet over våpen på affeksjon? Jeg fikk et veldig passivt svar hos våpenkontoret når jeg spurte på telefon.
 5. Hehe, ganske enig i det du sier...hadde nok ikke valgt denne haglen hvis ikke den ble overtatt etter familie. Men blir jo bare mer og mer sjarmert, jo mer jeg pusser og fikser på den. Man får et nytt forhold til våpenet når man har måtte legge litt arbeid i den Takk for at du har tatt deg tid til research!
 6. Neida, jeg er enig i observasjonene! Håper på det!
 7. Den er i hvertfall lettere en versamaxen min 😛 Blir nok denne karen som blir med meg på fjellet Greit å vite at det ikke var mekanikk som fikk deg til å bytte den ut i hvertfall!
 8. Interessant! Er nok en litt enkel modell, ja. Dette var favoritthagla til min bestfar, men han hadde ikke forferdelig feit lommebok, og måtte nok velge fra bunnen av prisklassene. Serienr slutter med pw, så jeg tror det er en 84 modell. Kan virke som at dette ikke er den mest vanlige modellen. Jeg gruer meg til den gang jeg eventuelt trenger reservedeler....
 9. Er dette prøvestempler?
 10. Skal nevnes at stokken mest sannsynlig er mørkere enn orginalt. Har behandlet den med tru oil og stain etter at jeg fikk den. Her er flere bilder:
 11. Bildene ble visst ikke med, nei...Prøver igjen👍
 12. Har overtatt en gammel bc miroku hagle etter min bestefar, og lurte på om noen har mer info om denne hagla? Har googlet endel, og kommet fram til at den mest sannsynlig ble produsert på 80 tallet, men finner ikke forferdelig mye info utenom det. Noen som har vært borti en slik selv? Alt av informasjon er interessant!
 13. Har med en legacy i 223 og en classic dl traveler i 308. Har problemer med at bolten ikke klarer å hente den siste patronen i 3skudds-magasinet på dl. Noen andre som har hatt dette problemet? Det skjer ikke hver gang, men ganske ofte. Det hjelper noen ganger å holde på magasinet mens jeg tar ladegrep. Svak fjær i magasinet?
×
×
 • Create New...