Jump to content

Fuglejeger1

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tusen takk for all hjelp her, jeg har endt opp med en Beretta A400 Xplor Action. Langt over opprinnelig budsjett, men etter noen hundre skudd med den, så har jeg konkludert med at den var verdt det!
  2. Tusen takk for gode svar, jeg har fått øyne for en del flere typer hagler nå, jeg trodde jeg skulle rekke å få kjøpt en av haglene fra Jakt og Friluft eller XXL som de hadde tilbud på inntil i går, men jeg var dessverre for sent ute. Jeg har begynt å se på Beretta A400-serien, er det noen som har erfaringer med de? Et lite prishopp i forhold til første post her, men jeg har insett at skal jeg ha en hagle jeg virkelig kan stole på og som kan vare livet ut, så gjør det kanskje ikke noe å betale litt mer.
  3. Hei! Er på utkikk etter tips og råd rundt kjøp av ny hagle, per dags dato har jeg en gammel og utdatert over og under som er moden for pensjon. Jeg jakter stort sett aktivt hele høsten etter rype og skogsfugl, med hund. Jeg føler alikevel at den viktigste investeringen ikke er selve våpenet men heller timene jeg bruker på skytebanen. Har sett på en del forskjellige typer hagler og kommet frem til at det er halvauto jeg vil ha, mye med tanke på bruksmengden, og vekt(bare for å ha sagt det så har jeg ikke noe i mot vedlikehold). Jeg har lest en del om Franchi, Benelli og Browning, men jeg blir ikke helt klok på hvilken type mekanisme som er mest pålitelig osv. Har dere noen tips til hagler som kan være passende til mitt bruk? Jeg føler at noe over 12000,- er ikke veldig attraktivt, gjerne godt under denne summen.
×
×
  • Create New...