Jump to content

nystuen

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nystuen's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Følger litt med på Parey -tysk forum.. De mener mye, men klager ikke direkte på feil med aluminiumskassa i 404. Enkelte maser om at det muligens kan bli noe slitasje i kassa der sluttstykkearmen ligger og i montasjespora. Typ at det går litt på tvers med slagordet om børse for generasjoner. Om det er mer av angstårsaker enn et praktisk problem over tid er jeg usikker på. De som har hatt 404 lenger enn et par år kan sikkert svare. 505 burde trylle vekk den angsten, mens de ekstra ca 250 ish grammene opp fra 404 vil legge til litt angst for de går langt og bratt.. Hvis ikke vekt er så viktig og man kan leve uten oppspenner bør Anschutz eller Schultz&Larsen være rimelig aktuelt for de som ser etter løpsbyttemulighet på 3.5kg+. Jokeren Sako 100 blir kanskje den mest interessante av alle om pris og vekt ikke vektlegges for mye. Det jeg lurer litt på er om Sauer på litt sikt skal komme med typ en 808 i den øverste prisklassen, med montasje på løpet som blaser og sako 100? (mulig det kommer an på om blaser group tror Sako 100 blir en konkurrent for r8).
  2. Virker som de prøver å spare vekt ved å fjerne materiale fra toppen av låskassa.. men kan vel ikke fjerne masse ved løpsinnfestingen.. dermed montasje langt frem?
  3. nystuen

    Cz 457

    Rakk litt rask testing av ymse ammo på 100m med splitter ny CZ 457 synth og demper her om dagen. Konkluderer med at SK skudd ikke fungerer noe særlig i mitt våpen. Eley og RWS ser ut til å gå bra, med godkjente samlinger på det lille jeg prøvde. Tre skudd med SK standard plus ga 20 cm mellom hvert skudd (dropper bilde). SK match var litt bedre, men ikke noe å skryte av. Ellers bra våpen, stokk med veldig allright soft grip. Avtrekket duger helt klart rett ut av boksen.. Blir å teste litt mer, samt ta en runde Lapua Midas før jeg konkluderer med hva som blir foretrukket treningsammo
  4. Du får ikke kuldetestet Gamebore Black Gold kal 12? Jakter litt fugl i minusgrader uti desember... Evt. så ser jo B&P Mythos ut som et bra alternativ!?
  5. https://www.skittjakt.no/decoy-archery/165308/decoy-lokkefugl-svane-flytende-plast Ellers en interessant artikkel her: http://www.ducks.org/hunting/decoys/the-facts-about-confidence-decoys Har funnet litt forskjellig info (etter googling) angående Hegrer som lokkefugl.. men det er i alle fall ingen tvil om at det er en av de mest sky fuglene i skjærgården. I prinsippet burde det virke å sette en Hegre helt nede i vannkanten i nærheten av post.
×
×
  • Create New...