Jump to content

unnamed

Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

unnamed's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

8

Reputation

  1. Prøvde den på NM og vi var 5 på samme pangen. Jeg ble solgt og bestilte
  2. unnamed

    Chiappa Rhino

    Godt spørsmål. Vet at landerø tok over Smith. Kan henne jakt depoet har noen på lager for de tror jeg tok over en del av lageret til osloskytesenter.
  3. I teorien så er det mange riktige svar her men i praksis så fungerer ikke dette. Og man raper ut 10 stevner lenge før man blir ferdig med og klage på ett avslag fra en som prøver og gjøre jobben sin. Og det som ble nevnt om ppc og stevner sånn i Oslo området så er det veldig masse. De i Larvik er super flinke til og kjøre ppc stevner dag inn og dag ut. De har også ppc kurs veldig ofte kontra hvor ofte dynamisk har kurs.
  4. Våpenloven er en ja-lov. Gå ut skyt 10 stevner i militær med den 9mm du har. 5 av de 10 stevnene må være approberte. Send inn ny søknad og legg ved de 10 resultatlistene så får du ja uten noe mere ball. Klager du på svaret du har fått så går det inn til pod og da har du skaffet deg en uvenn innpå der allerede og du kan si hei til 1 års behandlingstid. Alle søknader du sender må du skrive og dokumentere så det ikke er noe tvil om at du har brukt for våpenet. Gir du de en grunn til og si nei så får du nei 10/10 ganger.
  5. Ruger mark 1-2-3-4-5-6 osv er fine om du ikke ønsker rørtang. Eller så ere Browning buckmark, de får du også i forskjellige versjoner. Sw mod 41 om du har penger, det er ett bra våpen. Alt det andre plast greine kommer du til og skyte stort sett vesentlig dårligere med rett ut av esken. Men som nevnt oppi her så er ei brukt rørtang det beste. Eller gå og kjøp en fin fin luft pistol, får akkurat samme treningen med det som med 22. Og er så og si gratis og skyte med samt at du kan skyte nesten hvor du vil.
  6. Er litt i gråsonen akkurat dette tilfelle så vil si det kommer litt an på hvordan dag den saksbehandleren har om den flyr eller ikke. Og som razorback nevnte, det stemmer. Våpenloven er i utgangspunktet en ja-lov. Så jo mere du dokumenterer, jo bedre er det. Om det er et tvils tilfelle, har du da egentlig brukt for det våpenet da? Jeg har satt meg rimelig godt inn i det lovverket og har fått godkjent alt jeg har sendt inn.
  7. Den 44rn du har ble mest sansynelig satt på mag2. Og vet ikke om du har fått det godkjent med 9mm i grovfelt og fått godkjent 45 i samme slengen på militær for det strider litt med retningslinjene i det nye våpen kompendie. Men du kan sette 44rn på revolver felt og søke om en desert eagle til mag 2. Men da stopper morroa der om du ikke har noe approberte stevner og vise til for da er du bare rekreasjons skytter og kan maks ha 4 våpen. Og om det blir noe god skytter av den garderoben er det nok noen som lurer litt på. Hehe Men husk med desert eagle så kan du bare skyte helmantel og få kjøpt det kan bli morro. Så da bør du lade selv. Men om du allerede er i farta og kjøper 44spes så tror jeg nok helmantel 44 er i samme gata i form av pris. Også er desert eagle forholdsvis kresen på lading, så er ikke alt som funksjonerer helt bra. Og jeg dømmer ikke, jeg har 44 revolver, desert eagle, flere 9mm og flere 45. Men jeg har mye annet også.
  8. Remington cal 12 supermagnum. Da har du allværshagla som overlever alt. Den tåler alt av ammo og svikter aldri. Eller sleng på ett par kroner og kjøp en Beretta.
  9. Børsemakern på skitt jakt i Sandefjord fikser det helt sikkert også. Han er flink.
  10. Kommer helt an på hva man er vant til. Jeg skyter min rhino i 9mm med reduserte ladninger. Har mindre munningsvipp enn en daff 22 ladning. Avtrekket er bedre enn flere av smithene mine. De færreste har den tiden og de evnene som skal til og vinne i NM så da ere like greit og kjøpe det man har lyst på. Og rekyl opptaket i en rhino alene er jo en opplevelse for seg selv. Kommer nok aldri til og selge den:)
  11. Jeg har stilt på NM samt utallige mange felt stevner med en rhino 6" i revolver felt. Eneste som har grini litt er noen side menn som tror de vet regelverket.
  12. Det koster fort vekk mere enn det smaker. Men der de kommer fra skyter de jo med 38 super pga 9mm er ulovlig. Så kan vel henne du får tak i det. Men med disse tilstandene og prisen på alt så ere lettere og kjøpe en gunner til.
  13. unnamed

    Revolver 9mm

    Moonclips er jo en fordel også er ammo prisen en fordel om man kjøper ammo. Utover det så er det det samme. Tror jeg er B skytter i revolver, men det bryr jeg meg pent lite om. Har en 9mm chiappa og en 625 Smith i revolver klassen og har det like morro vær gang.
  14. Konseptet er morsomt ja. Men når du har en av de i handa så lurer man jo fort på hvor det ble av fit and finish på dem.
  15. Da jeg kjøpte første 1911 så prøvde jeg flere kimber og ble like skuffa vær gang. Så endte opp på les baer. Og angrer ikke ett sekund. Da jeg kjøpte første min så var den ikke mange tusenlappene over kimber. Og jeg har tafsa på flere kimber etterpå. Så har blitt 2 les baer og en sti på meg. Vil si at sti er ett par hakk over kimber. Men på sti så er man fort i samme pris klasse som en les baer og da ere bare og gå får les baer vis man skal svi av 30 lapper. Vis jeg skulle handlet mellom 10 og 20 lapper på en 1911 så hadde jeg nok gått for en ruger og brukt resten av penga på ammo/tuning. Men har ikke tafsa på Smith performance center 1911 ennå. Vanlig Smith 1911 av de jeg har testa har gitt meg samme førelsen som en ruger. Sig har jeg bare testa en av og der ble jeg litt skuffa, fikk ikke helt førelsen av at det var noe sig kvalitet over den. Heller en ruger 1911 enn en kimber er min mening. Også har man jo de kimber micro og ultra compact osv, viste ikke om jeg skulle le eller gråte.
×
×
  • Create New...