Jump to content

KennethOSS

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

KennethOSS last won the day on October 2 2021

KennethOSS had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KennethOSS's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Reputation

  1. Han har ikke blitt straffet, han har blitt anmeldt for brudd på våpenloven. Med mindre det er noe jeg ikke har fått med meg så er han ikke dømt eller at det har vært rettssak. Våpen har blitt borte fra XXL, Jakt & Friluft, Børselars og flere forhandlere, ingen har blitt straffet eller fått noe reaksjoner fra politiet for det.
  2. Jeg burde kanskje ha kopiert inn innlegget og e-posten som Skrueråmuttere refererte til siden det var den jeg mente å kommentere, en e-post som ble sendt lenge før beslutningen om å legge ned driften ble tatt og midt i et forsøk på å berge skytebane og firmaet, skjønner at det jeg skrev kanskje ble tatt litt ut av kontekst. Jeg har sett grunnlaget politiet brukte for å inndra bevillingen og senere svaret til POD på klagen, der er overraskende nok ikke at våpen har blitt borte blitt brukt som grunnlag og ikke nevnt. Muligens at det hadde blitt brukt etter en dom hvis bevillingen ikke var inndratt. Men dette er første gangen en forhandler har blitt straffet for at våpen har blitt stjålet.
  3. Le så mye som dere vil, men når de mailene ble sendt ut var han midt i å forsøke å åpne banen med en forvaltning som ikke ville prate med han og kun hadde en monolog.
  4. Jeg skal ikke kommentere rettsaken, det er hva det er og Willy Røgeberg har uttalt seg til media. Det er stenging av skytebanen og inndragning av bevilling, altså det som har med forvaltningen å gjøre, som har vært det største irritasjonsmomentet før det ble en rettsak, hvor saksbehandleren fra våpenkontoret har vært ekstremt lite interessert i en dialog, ikke hatt lyst til å ha et møte eller rett og slett ikke svart på henvendelser fra OSS via advokaten. Våpen som ble borte var en straffesak, ikke en forvaltningssak. Etterforskerne som hadde saken var rett trivelig og direkte motsatt av saksbehandleren til våpenkontoret.
  5. Jeg jobber enn så lenge på Oslo Skytesenter og har gjort det siden 2013. Jeg har opp gjennom årene sett min del av usikker våpenhåndtering, både fra medlemmer i SOS og folk fra andre klubber som enten skal prøveskyte et våpen før kjøp eller bare for å trene innendørs når det er dårlig vær ute. Jeg har blitt pekt på med ladd våpen, opplevd at folk tar med seg ladd våpen fra standplass for å få hjelp til noe med våpenet, vådeskudd i gulvet osv. Jeg og mine kolleger har ved flere anledninger kastet ut folk fra skytebanen og nektet dem adgang i all overskuelig fremtid pga brudd på sikkerhetsreglene, gudene vet hvor mange som har fått en overhøvling pga usikker våpenhåndtering. Flesteparten av disse har ikke tatt sikkerhetskurs eller vært medlemmer i SOS, de har vært gjesteskyttere eller prøveskutt i forbindelse med salg. Det er flere ganger hvor jeg har stått sammen med en kunde som har en innvilget tillatelse på skytebanen hvor jeg faktisk lurer på om vedkommende noen gang har tatt i et våpen før, lang mindre skutt med et. Det er også et tilfelle hvor vi hadde en person sammen med en kamerat som han skøyt sammen med, som var veldig ofte innom for å se på våpen som de kunne kjøpe, ikke medlem i SOS. Fellesnevneren for alle gangene de var innom var at det stinket gammal fyll og alkohol av dem. Plutselig en dag så jeg han på forsiden av vg.no https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/RxlexO/kay-ronny-lindstad-46-siktet-for-drap-paa-bestekompisen-et-forferdelig-uhell Når jeg har stått sammen med folk som knapt klarer å treffe blinken på 10 meter, eller i tilfellet med Kay Ronny Lindstad som jeg overhode ikke ville påstå at oppfylte kravet til å være edruelig, så føler jeg at det blir veldig feil å kun single ut medlemmer fra SOS siden jeg har sett så mye rart komme fra andre klubber. Etter å ha jobbet i våpenbransjen i 8 år har jeg erfart at noen klubber har kurs som går langt over de 12 timene NSF har lagt opp til og klubber som har like korte sikkerhetskurs som SOS og OSS. Om man misliker OSS og at det blir drevet av Willy Røgeberg, så synes jeg det er viktig å påpeke at det antagelig er ingen som har rekruttert flere til skyttersporten eller gjort det mer tilgjengelig enn det han har gjort. Det er nå en person som har tatt sikkerhetskurs gjennom SOS som er leder for en veldig stor stor NSF klubb og en som sitter i styret i DSSN. Vi må heller ikke glemme at skytebanen til OSS har vært stengt en god stund nå og det kan hende at det er en stund siden de skjøt sist, mye av sikkerheten som nybegynner er ferskvare, har man liten aktivitet og det er en stund siden man skjøt sist, så er en oppfrisker før man «slipper dem løs» greit, det er i hvert fall det vi har gjort på OSS. Ta å lag et oppfriskningskurs og få litt ekstra kroner i klubbkassa
×
×
  • Create New...