Jump to content

mcivar

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaha ok, takk for oppklarende svar alle sammen. Ser at den kan være rask, men meget bra å få tilbakemeldinger på at hær begynner man ikke har noe 3n37 på hånda å fikk det anbefalt, derfor jeg spesifikt spurte om det, også huska jeg å ha lest noe om det. Men da egnet ikke det seg til mitt formål. da må jeg bare finne passende prosjektiler bnoen som har erfaringer med CMJ og de Ares prosjektilene jeg nevnte ovenfor.
 2. Ok takk fant denne bla, https://www.vihtavuori.com/vihtavuori-3n37-the-handgun-powder-for-practical-shooters/ og load data viser dette på 45 oxo noen andre med erfaringer ?
 3. Aps som jeg skrev over leste jeg det en plass, kanskje her på forumet at denne egnet seg til lading av 9mm og 45. Jeg påstår ikke noe, prøver å finne ut av ting. har du noen andre meninger ?
 4. Fant forresten disse kulene, noen som har noen erfaringer ? kanskje om med komboen VV 3n37 ARES 09 130gr RNCNNGBB 0.356 Selges for ca 400kr for 500stk. Ser ut som FMC kuler noe dyrere av det jeg har funnet, men de skal vel være bedre for oss som skyter (mindre blygaser bla)
 5. OysteinR takk for tips og video, den var jo meget informativ og lærerik. finner litt hær og der, 2alfa og zeromike ser ut til å være alternativer. Så ser jeg jo at noen støper selv, det fristet men tror jeg skal ta en ting omgangen :) hipshot ingen enda, står litt mellom cz 75 sp01/shadow 2 og en m9a3 på 9mm tenker og på en 45 ACP og, men her har jeg testet lite enda. ser at VV er det flere som bruker, leste en plass at noe av det bedre til 9mm og .45 var Vv n320 eller 3n37. nå har jeg spurt litt mer og kan muligens være mulig å bruke fmc kuler og, da blir jo alternativene flere om ikke annet :) McIvar
 6. Hei Banegodkjenninga såvidt jeg kan huske er vel årsaken, så det er jo helt okey.
 7. Hei ny på lading generelt. jeg har arvet et rcbs kit fra min far. Også fant jeg meg et die sett til 9mm på finn heromdagen. ladeboka er lest å utallige youtubevideoer er unnagjort :) men så, banen jeg skyter på tillater ikke helmantlet, så vi bruker bly primært. lest litt hær og der men tenkte at det er kanskje like greit å spørre hva slags kuler å krutt anbefaler dere og fra hvem kjøpes dette fra ? ser at noen drar det litt lengre å lager kuler selv, jeg har tilgang på bly fra bilvekter f.eks. Er det mye styr å lage kulene og selv ? Bør de etterbehandles på noen måte(ser gule å blå kuler hos enkelte) så er det jo dette med blying og gasser som skal være mye bedre med Copper plating på, vanskelig å lage selv men igjen, lakk/etterbehandling løser kanskje dette eller er jeg på bærtur ? spør for at jeg vil lære, setter pris på tilbakemeldinger
×
×
 • Create New...