Jump to content

Chris101

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Chris101

  1. Bumper denne. Noen som vet om noen plass, eller et miljø i telemark?
  2. Den var ny for meg også. stod nemlig 2699,- istad, uten å måtte legge den til i handlekurven.
  3. BOG trefot med sal til 2699,- er vel ikke så gærent https://skytterlinken.no/trefot-med-sal-deathgrip
  4. Sendte søknad fredagskvelden, fikk Innvilget søknad idag(mandag) Sør-Øst
  5. Er ute etter billig våpenskap og kom over denne idag: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=320771437 med FG-nummer: FG-435/06. Søkte den opp på fgkontroll.no og der kom det opp at utløpsdatoen var 31.12.2015. Har jeg lov til å kjøpe denne å bruke den som våpenskap, eller åssen er reglene for dette? Takk for hjelp!
  6. Hei, lurer på om noen kunnet hjulpet med med å vurdere pris. Dette er første våpenet jeg selger så usikker på pris. Tikka T3x lite 6,5x55 Nypris: 15000,- Conquest V4 3-12X56 Bel 60 med lys Nypris: 13000,- Hausken JD 184 MK2 Kal 30 Nypris: 3500,- kjøpt nytt august 2022
  7. Hei, vet noen om noen baner med lengere hold enn 200-300m i nærheten av grenland? har hørt at banen på Ulefoss hadde opptil 600m tidligere med ikke nå lenger.. veldig lyst til å prøve meg på lengere hold men har ikke funnet noen baner i nærheten
  8. Det er et godt poeng. tanken var at jeg skulle unngå flunatec i løpet for ikke å ha en hinne der når jeg skal skyte. men i låsekassen, det tenkte jeg faktisk ikke på.
  9. Hei igjen alle sammen. Takk for alle gode tilbakemeldinger! Her skjønner jeg at jeg ikke har fulgt med i timen. jeg har nå gått til innkjøp av diverse pusseutstyr. flunatec gundegreaser flunatec coating Eliminator bore cleaner extreme CLP olje Friction guard flunatec har jeg brukt utvendig på pipa, låsekasse og lyddemperen (fikk bort de rustflekkene jeg la ut bildet av) i løpet av jeg brukt Eliminator bore cleaner og extreme CLP olje. på sluttstykke og i låskassen har jeg brukt rødsprit og Friction guard. Men jeg lurer på et par ting.. jeg legger til et bildet av en liten rustflekk jeg ikke fikk bort i låskassen. Hva kan jeg bruke for å få dette bort? kan jeg, og burde jeg bruke flunatecen på kikkerten? burde jeg fremdeles olje pipa om våpenet skulle bli vått når jeg har på flunatec? Kom gjerne med tips takk alle sammen
  10. Det er ingenting dessverre. Dette kan være grunnen? vil tro at dette er min feil og ikke fra butikk. jeg trodde ikke det ville komme rust så fort
  11. Ja….. var på skytebanen på fredag og da regnet det når jeg skulle tilbake til bilen og da rakk nok løpet å bli litt vått. La våpenet ned i futteral uten å tenke så mye på det..
  12. Hei alle, fersk jeger her! har hatt denne rifla i 6 dager nå, kjøpt ny hos jakt og friluft i Arendal. var på jakt Idag da jeg så noe som kunne ligne på rust på løpet.. eller hva kan det være? hva kommer dette av og hvordan unngår jeg at det kommer mer?.. takk for all hjelp.
  13. Vil denne bli hyllevare i Norge etterhvert tro?
  14. Tenkte jeg skulle søke på ei hagle etterhvert, da halvauto. så jeg var bare inne å kikka. Så man må vite merke og våpenmodell man vil ha, før man søker altså?
  15. Skyter inn et lite spørsmål her, håper det er greit. skal man søke over nett nå så får man spørsmål om hvilken merke og våpenmodell, er dette noe nytt? Jeg fikk ikke spørsmål om det sist jeg søkte er jo ikke alltid man vet merke og modell når man søker tenker jeg på.
  16. Hei alle. Har ft60 og ft65 liggende som jeg ønsker å bruke til jakta i år. har kikket rundt på antenner, men er usikker med tanke på jaktfrekvens og lengde. noen som vet hva jeg trenger?
  17. Jeg har søkt digitalt, og huket av at jeg ikke hadde våpenskap, da jeg ikke hadde fått kjøpt det. men om jeg husker rett så står det at man må ettersende dokumentasjon om man ikke har skap når man søker. etter at jeg hadde kjøpt skap sendte jeg faktura og bilde av FG-Godkjennelsesnr til politiet på mail. Ringte til våpenkontoret her om dagen bare for å få bekreftet at jeg hadde gjort riktig og hun jeg snakket med sa at det var helt OK og at de hadde fått dokumentasjonen.
  18. Chris101

    Våpenskap

    Hei, slenger inn et lite spørsmål her. har nettopp bestilt det samme skapet og det kommer i morgen hvordan var det å løfte av døren? om dere i det heletatt gjorde det
  19. Hei alle sammen. Jeg har tenkt til å sende inn min første våpensøknad, jeg bor sammen med kjæresten min i en tomanns leiebolig, men er usikker på hvordan det er med regler og ang regler ifht boadresse. Min folkeregistrerte boadresse er hos mine foreldre grunnet stipendet til kjæresten min, kan jeg registrere våpen i denne leiligheten selv om min boadresse er ett annet sted? Takk for svar!
×
×
  • Create New...