Jump to content

gken

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gken

  1. Virre. Jeg vurderer å kjøpe med løse innsats for da kan en vel utvidde bruksområde litt mere. Husker du prisforskjellen på slipt glass kontra innsats?
  2. Hei. Jeg trenger å kjøpe briller da kornet begynner å bli uskarpt. Jeg skyter felt og noe ppc/dynamisk. Mitt Venstre øye er dominant og jeg skyter med Høyre hånd, jeg har sett litt på Rudy projeckt Rydon shooting. Har ringt min lokale synsam men de sa at de ikke hadde kompetanse på tilpasning av skytebriller. Er det noen som kan anbefale ´riktige`skytebriller til mitt bruksområde? Og en optiker som kan hjelpe meg, gjerne i Vestfold/Telemark.
  3. Hei. Vet ikke hvordan praksisen er i dag,men når jeg sjekket opp dette for ca 6 måneder siden så fikk jeg beskjed at så lenge en skal kjøpe fra private så må det søkes på det spesifikke våpenet med alle opplysninger som står på våpenkortet.
  4. Det var bra å høre. Hvilket fabrikat har du gjerne en link til hvor den er kjøpt?
  5. Hei. Jeg skal kjøpe meg en Ruger 10/22 ss take down og lurer på om noen har erfaring med adapter til lyddemper?Med tanke på presisjon. Da jeg har lyst til å beholde fremme siktet på den jeg vil ha
  6. Hei. Jeg skal kjøpe meg en Ruger 10/22 ss take down og lurer på om noen har erfaring med adapter til lyddemper?Med tanke på presisjon. Da jeg har lyst til å beholde fremme siktet på den jeg vil ha.
  7. gken

    357 158g

    Ikke noe å beklage:-) jeg setter pris på alle svar. Også med andre ladninger,jeg bør kanskje vurdere en tyngre kule og et annet krutt. Men det hadde hvert gøy å testet det jeg har.
  8. gken

    357 158g

    Den er nok behagelig å skyte med men den oppfyller kanskje ikke faktorkrav i magnum1?
  9. gken

    357 158g

    Hei. Tenkt at jeg skulle lade noen 357magnum. Jeg har 158g Rn kule og n320/310 krutt. Jeg ser utifra ladetabeller 6-7g n320. jeg vet at hverken krutt eller kule er optimal for magnum1. Skal brukes i S&W 686-6 Er det noen som har erfaringer de vil dele?
  10. Takk for alle svar. Da har jeg noen alternativer å velge
  11. Vet du hvor lave ladninger en kan få med auto-drum med 310 krutt? Kommer den ned til 1,7grains?
  12. Hei.jeg lader 38 spesial på en lee loadmaster og sliter med å lade stabile lave ladninger. Jeg tenkte å få ladninger ned mot 1.7grain med N310. jeg har modifisert en autodisk med å gjenge opp og sette inn en skrue i det ene hullet men landingene varierer mellom 1,7-2,1 grain. Er det noen som har en god løsning på dette?
  13. gken

    S&W model 17-3

    Nye patroner går greit i tønna hvis den er relativt nypusset. Men det er tydelig at tønna mi er trang da hylsene jeg må «banke» ut av tønna mi går fint i tønna til en annen i klubben. Så den må nok til en børsemaker. Noen som kan anbefale en som har peiling på revolver?
  14. gken

    S&W model 17-3

    Jeg har honet med ventilslipepasta/pussebørste på drill. Men den må kanskje til en børssemakker
  15. gken

    S&W model 17-3

    Hei. Jeg har en S&W model 17-3 som er bygget om til spes.revolver.Den går godt og har et bra avtrekk men Det virker som tønna er veldig trang! når den skal tømmes for tomhylser så sitter de veldig godt fast og må bankes ut. Skyter med cci standard og prøvd div.andre merker.men problemet er det samme,hylsene sitter fast etter at den er avfyrt.2 andre i klubben har samme revolver og har ikke problem med å tømme tønna. Jeg har reingjort og prøvd å hone opp tønna men problemet er fortsatt tilstede. Er det noen som har en løsning på problemet evnt.vet hvem som kan ordne dette?
  16. 38/357 Magma 158cn. jeg har kjøpt inn denne fra blykula. Tenkte at jeg skulle prøve samme kule i 38 og 357. Jeg har N320 ogN310 krutt fra før. Er det noen som kan anbefale noe ladedata til meg? Jeg har ladet noen hundre skudd med 105swc fra blykula,og disse går godt i min revolver,men det er jo morro å prøve noe nytt. Skal brukes i S&W 686-6
  17. gken

    Cz shadow 2

    Trådstarter her:-) Den går i kassa. Jeg liker pistolen veldig godt og vi passer bra sammen,har skutt 5-6000 skudd med den i Felt,dynamisk og Ppc. Har fungert uten feilslag helt til jeg prøvde mine første egenprodusert ammo(col var litt for lang) men når jeg fikk rettet opp i den feilen så ble det meget god presisjon og faktor på 140. Så jeg må si at jeg har blitt hektet på denne sport/hobby
  18. Hei.og takk for tilbakemelding. jeg har litt lyst på denne pressen også,jeg har fått tak i 2 godt brukte pro1000 med hylsematere en har jeg satt opp til 9mm og en til 38.hylsematerene synes jeg fungerer best hvis du kan legge 1krone som mal for avstanden, og matingen fungerer best hvis en tar det ennå roligere når røret begynner å bli tomt.Til nå så har jeg ladet 800-900 skudd og funnet noen bra ladninger i mine våpen. jeg venter også på en kulemater til 9mm så det blir spennende å se hvordan den fungere.Jeg har lyst til å få tak i en presse til som settes opp til 357 Men det er viktig å følge med på hva som skjer i pressa.
  19. Jeg kommer nok til å lade 3-5000 9mm og kanskje 1000 38/357. Det ser ut som jeg får lånt meg en presse til å begynne med,er litt usikker på hvilket merke det er.
  20. Du får siifra hva du synes om den når du har fått testet den
  21. Hei alle sammen. Jeg har planer om å kjøpe meg en progressive presse til å lade 9mm/38. Jeg vurderer å kjøpe lee pro1000. Jeg har sett på nett at det er flere som anbefaler Dillon 650 men den ligger litt over mitt budsjett Hvilken presse bruker dere som lader selv? Hvilken presse vil dere anbefale?
  22. Hei. Jeg har tenkt å lade 9mm med Magma 125 TC Hi-Tek Supercoat kuler og jeg har N310 og N320 krutt.er det noen som kan anbefale ladedata som jeg kan teste? Skyter i production med Shadow2 Skyter også noe felt/PPC skal også lade 38 med 38/357 (358) Magma 105 SWC som skal brukes i S&W686. jeg har ladet en del i 308 og 7/57R men aldring pistol amo. Tips mottas med stor TAKK
  23. Er det noen her inne som har tennnål og fjær til denne for salg? evnt.noen som vet om noen som kan ha? mvh.Kenneth
  24. gken

    Sikte Cz shadow2

    Ser kjekk ut den,litt dyr for å bruke den 1 gangjeg må bare flytte det litt mot høyre.
×
×
  • Create New...