Jump to content

nissn

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nissn

  1. Hei, Hvordan er reglene for å låne bort rifle på jakt? vi skal jakte sammen så jeg vil være der hele tiden. Må jeg da ha utlånserklæring? Han jeg skal jakte med har ikke våpen eller våpenkort, men han har jegerkort (registrert i jegerregisteret). Lurer også på hvordan reglene er på skytebanen. kan jeg ta med en som ikke har våpenkort å la han låne våpenet mitt på skytebanen når jeg er der hele tiden sammen med han?
  2. ok. takk for hjelpen. Da kontakter jeg statskog så får jeg sikkert henvisning til ettersøkslag i området.
  3. ok. takk for svar Området er i grensen mellom sør-trøndelag og oppland fylke, nord for Dombås. Området ligger ved E6.
  4. Hei, Hvordan er reglene for ettersøksavtale? Jeg skal jakte på rådyr (1 stk) på statskog sin eiendom, men er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det med ettersøksavtale. slik jeg har forstått det så må jeg finne en med godkjent ettersøkshund å lage en skriftlig avtale. Skal denne sendes inn noen plass? Er det noe mer enn dette jeg må gjøre? Hva er vanlig pris på en slik avtale? Har bare jaktet småvilt som jeg ikke trenger ettersøksavtale til tidligere så jeg vet veldig lite om dette.
×
×
  • Create New...