Jump to content

MrJack

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er helt tullete att det skal være slik. Både att det er så store forskjeller og att det skal gå opptil 15 uker enkelte distrikt. Det er faen meg nesten fire mnd.
 2. Har ikke patrona her nå men målte utfra pennen og med kula er den 90 mm. Bare hylsa er ca 70 ishh,,, Dim på pennen er ca 10 mm så kanskje ei 9,3x72R da. Greide ikke lese hva som sto bak men det virka som noe tysk hvertfall.
 3. En i styret hadde hjulpet med å rydde en kjeller for gamle amo og diverse og kom over noe han ikke viste hva er. Noen her inne som kan utfra bildet hjelpe ?
 4. Så ei Winchester 1873 på finn.no i går som hadde slik utsmykking i kolba.
 5. Bruker firefox jeg, men det er kanskje løsning der også
 6. Det har jeg sagt i alle år, en sku tatt Italiensk som sidemål. Dæ hadde en hatt god bruk for oppi Gudbrandsdalen i oppveksten og. Noen som har løsninga for å få bytta språk på den nettsida ?
 7. Kjekt å ha familie i forsvaret som like værra med onkel på skytebana når han er heime 😉
 8. Kanskje en får prøvd å lage Porchetta av "Norsk" Villsvin en dag 😛
 9. Har jeg sagt att villsvin er uspiselig ? Det kan jeg ikke huske 🙄
 10. Nei jeg kjenner godt til Brunst /råne problematikken. Har jo noen år bak meg i landbruket. Det var en guide jeg så en video av som sa dette om att villsvin som jages og ikke tas fort var noe han stort sett heiv til bikkjene. Har jo spist det som restauranten kalte villsvin men som mest sansynlig var avla fram på gard langs E18 i Østfold. Var godt det ,)
 11. Du skjønner forskjellen på "tok vare på" og "tilberedet" ? Har desverre ikke Teskje på tastaturet men ,,,,,,
 12. Nå var det ikke tatt fra løse lufta hva jeg nevnte, men utfra en video av en erfaren villsvin jeger. Det meste av kjøttet ga han til bikkjene sine. Husker ikke nøyaktig hvilke del men mener det var fileeten han sjøl tok vare på å serverte. Ja å skinnet da. Så jeg regner med erfarne villsvin jegere har litt erfaring å dele ut. Men du vet kanskje bedre etter alle de villsvina du har skutt å slakta ?
 13. Om det stemmer hva jeg har hørt ska du ha en skikkelig fulltreffer for att kjøttet skal kunne bli mat for folk. Adrenalinproduksjon skal etter hva jeg har hørt værra vanvittig på disse villsvina om de ikke detter tvert. Noen som vet mer inngående om akkurat det ?
 14. Ett fryktelig skadedyr med en enorm forplantningsevne. Når en ser video av ei purke med 3 generasjoner kull å der flokken teller 48 individ sier det det meste. Ett svin kan jo ha 3 kull i året. De har en vanvittig tilpasningsevne og selv tamsvin som rømmer anses som ville både mentalt og fysiologisk allerede etter 48 timer. Dette kan måles både i busta og tenner innen 2 døgn. Nei dette dyrets spredning ska en ikke se på med letthet, men innse hva slags skadedyr det er.
 15. Sku gjerne sagt de gjorde det, men nope,,
×
×
 • Create New...