Jump to content

MrJack

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så ei Winchester 1873 på finn.no i går som hadde slik utsmykking i kolba.
 2. Bruker firefox jeg, men det er kanskje løsning der også
 3. Det har jeg sagt i alle år, en sku tatt Italiensk som sidemål. Dæ hadde en hatt god bruk for oppi Gudbrandsdalen i oppveksten og. Noen som har løsninga for å få bytta språk på den nettsida ?
 4. Kjekt å ha familie i forsvaret som like værra med onkel på skytebana når han er heime 😉
 5. Kanskje en får prøvd å lage Porchetta av "Norsk" Villsvin en dag 😛
 6. Har jeg sagt att villsvin er uspiselig ? Det kan jeg ikke huske 🙄
 7. Nei jeg kjenner godt til Brunst /råne problematikken. Har jo noen år bak meg i landbruket. Det var en guide jeg så en video av som sa dette om att villsvin som jages og ikke tas fort var noe han stort sett heiv til bikkjene. Har jo spist det som restauranten kalte villsvin men som mest sansynlig var avla fram på gard langs E18 i Østfold. Var godt det ,)
 8. Du skjønner forskjellen på "tok vare på" og "tilberedet" ? Har desverre ikke Teskje på tastaturet men ,,,,,,
 9. Nå var det ikke tatt fra løse lufta hva jeg nevnte, men utfra en video av en erfaren villsvin jeger. Det meste av kjøttet ga han til bikkjene sine. Husker ikke nøyaktig hvilke del men mener det var fileeten han sjøl tok vare på å serverte. Ja å skinnet da. Så jeg regner med erfarne villsvin jegere har litt erfaring å dele ut. Men du vet kanskje bedre etter alle de villsvina du har skutt å slakta ?
 10. Om det stemmer hva jeg har hørt ska du ha en skikkelig fulltreffer for att kjøttet skal kunne bli mat for folk. Adrenalinproduksjon skal etter hva jeg har hørt værra vanvittig på disse villsvina om de ikke detter tvert. Noen som vet mer inngående om akkurat det ?
 11. Ett fryktelig skadedyr med en enorm forplantningsevne. Når en ser video av ei purke med 3 generasjoner kull å der flokken teller 48 individ sier det det meste. Ett svin kan jo ha 3 kull i året. De har en vanvittig tilpasningsevne og selv tamsvin som rømmer anses som ville både mentalt og fysiologisk allerede etter 48 timer. Dette kan måles både i busta og tenner innen 2 døgn. Nei dette dyrets spredning ska en ikke se på med letthet, men innse hva slags skadedyr det er.
 12. Sku gjerne sagt de gjorde det, men nope,,
 13. Hadde dere vært ufrivillige vitne til undertegnede da en var i blokkfløytepliktig alder, les barneskole elev, ville dere hatt full forståelse for melders frykt.
 14. Takker for informativt og solid svar på mine mange spørsmål. Ekstra kjekt å høre fra en som sjøl har lender og knoker som knirker og piner Jeg har iritert meg litt over att alle Dillon selgere bruker noe forvirrende bilde ilustrasjoner av produktet de tilbyr, da det er mye mer avbilda enn hva prisen faktisk gjelder for. Ikke gir de alt for mye (gjerne ingenting) konkret informasjon om hva en trenger ekstra heller. Men har de siste dagene etterhvert fått en noen lunde oversikt. Jeg har ikke bare måtte forholde meg til litt forvirrende salgspolicy men også sette meg inn i nye ord og betegnelser på eks varseldingser og LEDdangser Har laget ei liste jeg skal sende over til ett par selgere i statene. For det virker for meg som att en sparer endel tusenlappene ved en komplet rigg med quick change til flere kaliber. Det er jo endel anna en skal ha enn bare pressa, ei god digital vekt, utstyr til hylserensing, div måleverktøy osv. Kan hende jeg prøver meg på kulestøping også etterhvert. Men som du sier, å som jeg sjøl har tenkt det siste døgnet er det nok 357mag/38sp det vil gå mest av i tida framover slik att jeg kanskje lar 45acp vente ei stund til. Skal også sende en forespørsel til Nordby Våpen på samme produkter. Jeg vet jo att proffiten til norske forhandlere ofte ikke er all verda, og levere de på dagen har jo det en viss verdi. Må en derimot vente noen uker har en jo brukt opp den verdien. Vi må erkjenne att lille Norge er forsvinnende lite marked ift det gigantiske der borte å det merker nok forhandlere her meget godt, sånn er det bare. Men jeg er ikke så "romantisk" av meg att jeg velvillig betaler tusenvis ekstra for å "holde liv i" norske forhandlere. Kjapt overslag i går kveld fant jeg vel ut att en ordre med alle tilbehør fort kunne spare inn 4-5 lapper. Jeg har det ikke travelt slik att jeg er avhengig av flyfrakt, så om det tar 5-8 uker med ei balje lever jeg fint med. Allikevel har du ett meget godt poeng i det å heller skaffe tilbehør til andre kaliber etterhvert. Jeg gjør vel også klokt i å konsentrere meg om å skyte mest mulig med ett grovkaliber, i mitt tilfelle 357/38 det første året å heller bruke 45 som en avveksling iblant. Får uansett gjennomført ett par MilitærFelt på en sesong med kjøpt amo sjøl om en ikke er gullmedalje kandidat Jeg vil takke alle for gode innslag og mye lærdom på få dager. Kammeret.no ligger med snarvei øverst på nettlesern nå
 15. Å kanskje ei veggmontert lampe i hjørnet ?
×
×
 • Create New...