Jump to content

TrygveL

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TrygveL

  Låne 22lr registrert på skadedyr

  Tror vi legger denne tråden død nå Spørsmålet er besvart å tråden begynner og spore litt av. Takk for svar
 2. TrygveL

  Låne 22lr registrert på skadedyr

  Ble spesifikt spurt om dette da en på kurset hadde en salong han hadde brukt på konkuranse i sine yngre dager. Konklusjon ble hvertfall at hvis han skulle jakte med den måtte den omregistreres. Påsto instruktørene.
 3. TrygveL

  Låne 22lr registrert på skadedyr

  Det er eg litt usikker på. Vet bare at han søkte om felling av skadedyr på gård i ungdommen for å få seg ei salongrifle. På jegerkurset blei det nevnt at det som rifla var registrert som var hva den skulle brukes til. Hvertfall konkuranse kunne ikke jaktes med.
 4. TrygveL

  Låne 22lr registrert på skadedyr

  --- unødig sitering fjernet --- Ok flott. Kan alltids ta og høre med våpenkontor hvordan de ser det. Husker det ble nevnt på jegerprøvekurs at konkuransevåpen ikke kunne jaktes med.
 5. Har prøvd og søkt litt men fant ikke akkurat denne problemstillingen i de andre trådene. Det har seg slik at min far har ei .22lr stående i skapet og samler støv. Denne har han fått pga skadedyr for sikkert 30 år siden. Hvordan er dette med utlånserklæring vist eg vil låne den til og skyte blink. Eg kan nokk ikkje jakte med den da den er registrert som skadedyr rifle. Men kan eg låne den vist eg eiger ei hagle sjøl? Eller må eg eige ei rifle for å låne ei rifle? Har jegerprøven og ei hagle Alternativet er jo å registrere den over på meg å få den fra skadedyr til jaktvåpen men da kan vell ikkje han bruke den om han vil lenger. Siden han ikkje har jegerprøven. Edit. Kom kansje ikkje fram i første post men eg spørr pga når eg tok jegerprøven. Sa instruktørene at våpen kunne bare brukes til det de var ervervet for. Konkuranserifle kunne ikke jaktes med osv.
 6. TrygveL

  Valg av løps leverandør.

  Har du fått testa schultzen? sitter og vurderer disse 2. men klarer ikke å finne titan alpha i 223.
 7. TrygveL

  Erverv av salonggevær

  Hiver meg bare på i denne tråden siden det er relevant. Eg skal også søke om 22lr og noe annet å har akkurat blitt ferdig med jegerprøven. ser dog at eg ikke får tilsendt jegeravgift kort før uti mars. Er vell dette eg skal sende kopi av inn ilag med søknad? eller kan eg ta utskrift fra jegerregisteret sammen med jegernummer?
×