Jump to content

j0rgz

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

j0rgz's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Okei, fint å få en avklaring av i vertfall det.
 2. Takk! Ja, gleder meg til å begynne!
 3. Hei! Noen som har tips til baser, ringer eller montasjer til Sako L461? Har kjøpt meg en ny rifle og skal oppgradere kikkerten, tenke på noe med 50 eller 56 lys-åpning. Er det samme montasjer på nyere Sako rifler som gammle? Tips mottas med stor Takk!
 4. Hei! Jeg vil lære i "korte trekk" hva jeg går imot. Skal begynne å lade selv nå! Min far skal lære meg å lade, jeg er en ganske aktiv jeger fra før men nå vil jeg/han at jeg skal lære noe av kunsten å lade. Han er over gjennomsnitte glad i lade, pga han skyter dfs, aktiv jeger, skyter litt pistol, og driver med praktisk rifle konkurranse og mm. Kan selvfølgelig spørre min far om alt, men jeg vil vite litt mere hva jeg går til, vet selvfølgelig hva kule, krutt, tennhette osv er. Men har vært gøy å vite litt om dette før jeg begynner! Jeg vet liksom ikke hva grains osv er. Så om noen har god tid og vil forklare "kort", eller vet om et sted hvor jeg kan lese litt så hadde jeg satt pris på dette! :)
 5. j0rgz

  Sakoklubben

  Hei! siden dere sikkert har endel peiling på Sako. Er det noen som kan si meg hvilken Sako dette er ut i fra Bilde? :)
 6. j0rgz

  Antonio zoli 12/70

  Saga Heavy 12/70 34 gram BLY må jo være noe som er midt i blinken da? fra 2-7 i "grovhet"
 7. j0rgz

  Antonio zoli 12/70

  Sett litt på skudd på xxl, men foreksempel tungsten hva er det? Sammenlignes dette med bly eller stål?
 8. j0rgz

  Antonio zoli 12/70

  Ja, jakter storvilt jeg også så min står for det meste å støver også, men det har vært greit å ha litt kjennskap tenkte jeg
 9. j0rgz

  Antonio zoli 12/70

  Faste choker ja:)
 10. j0rgz

  Antonio zoli 12/70

  Hei! Er ny på dette forumet, og har ei hagle jeg fikk pga bestått jegerprøve for mange år siden som jeg kunne tenkt meg litt info om. Er snakk om en Antonio Zoli over under 12/70 Har ikke brukt hagla noe mye, å har ennå ikke kjøpt skudd til den ennå fordi jeg lurer på hva jeg skal kjøpe 🤔 Har ikke vært på noe fugl jakt men har skutt ei kråke. Åsså tenkte jeg at om det ble noe så er det kjekt å ha skudd eventuelt hva man skal kjøpe å kan kjøpe, tanke på stål, trangboring osv osv.. Så håper noen har kunne hjulpet meg, kunne tenkt meg å ha noe til rådyr å noe fårr å ha noe legger ved bilde av løpet!
×
×
 • Create New...