Jump to content

Østlandsguten

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. @espenandre @mteinum @psg-1 Skal ta deres ord på det da. Gleder meg allerede! Har noen mulighet til å svare på dette da; Hvis jeg skal på hyttetur hos svigers, hva gjør du da med geværet? Må du ha et skap hver plass du skal?
 2. @JohanPaaSnippen Jeg ser den, men vil ikke 150 kg tyngde over lengre tid kunne være for mye for gulvet? Tenkte å høre med vaktmesteren vår.. Greit å være sikker.
 3. @erikraude Det kan fungere. Men er jo ikke alltid like lett å få det pent hehe Takk for all hjelp dere to!
 4. Er ikke bare-bare å finne plass til et skap på 150 kg da @slemmo Føler det kommer til å gå gjennom gulvet da haha L
 5. Hei. Jeg har store planer om å ta jegerprøven nå til våren. Gleder meg mye, tror det skal bli svært så interessant og gøy, alltid ønsket å skyte med skikkelig skudd. Når det er sagt. Hvordan gjøres våpenskap hvis du bor i en leilighet i en blokk? Jeg bor bare sammen med kjæresten, intet kollektiv, men det bor mange andre i blokken da. Har mulighet til å ha våpenskapet på soverommet (i et hjørne). Spørsmålet er derimot om dette er lovlig. Det er samtidig også .. Ikke så innmari lett å få boltet 4 skruer der riktignok.. Ser ut som det er noe mur-greier, men er ikke så god på slik. Ser jo lite lekkert ut med 4 hull etter boltene i veggen når du skal selge boligen om noen år .. Alternativet er i stua, noe dama hadde sikkert blitt VELDIG glad for. Der er det nå hvertfall tre lagt over der, så noe lettere å få skruer inn i hvertfall. Så litt på denna frekkasen https://www.raufoss.no/no/vapenskap/item/167-raufoss-safehouse# Men hagla er jo delt i 3 deler.. Får én av de plass i det knøttlille skapet der? Kunne vært en mulighet. Det andre er, hvordan gjør man det når man skal ut på tur? Har en hytte på fjellet hvor én kan jakte ulik type fugl, men det har jeg jo hvertfall ikke noe våpenskap? Hvordan gjør man det..? Det er ikke noe poeng i å ta jegerprøven med mindre jeg får dette i orden og hadde satt stor pris på om dere kunne hjulpet med det. Riktig godt nyttår! Tusen takk.
×
×
 • Create New...