Jump to content

Sokk

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sokk

  1. Sokk

    Harpsöe våpenreim

    Det ble jeg kjøpte en Vorn-sekk Jegerpodden har disse: https://jegerpodden.no/produkt/harpsoe-tracking-hunter/
  2. Sokk

    Harpsöe våpenreim

    Dårlig formulert Reima kan brukes sammen med sekk, og sekker har jeg forsåvidt nok av. Så spørsmålet er om den funker godt med sekk på ryggen, eller om man heller bør satse på en Vorn-sekk? Leverandør sier jo at den kan brukes sammen med sekk, men hadde vært fint å høre om noen har erfaring med det.
  3. Hei, Er det noen som bruker reima til Harpsöe, og evt vil dele sine erfaringer mtp bruk når man bærer sekk i tillegg? Det er jo et rimeligere alternativ i stedet for en Vorn-sekk f eks. https://harpsoe.se/
  4. Stiklestad. Jeg mistet veldig trua etter dommerens svar og reaksjon på spørsmålet. Men vi skal stille
  5. Hei. Har en NES som er 18mnd, påmeldt i åpen klasse på utstilling til helga. Spurte en dommer i dag om det var lurt, hvorpå hun flirte og sa "nei". Men om det ikke stilte andre hunder kunne det være kjempelurt. Nå regner jeg med at det blir en del hunder der, så da er spm om jeg skal trekke meg? Stilte i junior i februar, tenkte derfor det var greit å prøve åpen klasse først som sist... Takker for alle innspill.
  6. Hei. Er det flere enn ko-stens som har praktiske erfaringer med denne rifla, og evt brotsjet om fra 222 til 223? Ønsker en kompakt småviltrifle. Kort lengde er viktigere enn vekt.
×
×
  • Create New...