Jump to content

sheherezade

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sheherezade

  1. Boksmagasin. Påmontert kikkert. Opprinnelsesland vet jeg ikke uten å sjekke våpenet nærmere(jeg bor på en annen kant av landet).Min far seilte i utenriksfart så sånn sett kan den godt være fra hvilket som helst land. Pent våpen uten synlige tegn på slitasje så jeg vet ikke om det noen sinne har vært i bruk.
  2. Jeg har arvet noen våpen og fått prissatt alle bortsett fra en rifle av typen Weatherby Mark xxii. Forhandleren fant det vanskelig å sette en pris på denne da den visstnok sjelden eller aldri var å finne på det norske markedet. Er det noen her som kan gi meg en viss ide om verdi på denne utfra hvilket våpen det er snakk om? Skjønner selvfølgelig at det er vanskelig å sette noen eksakt verdi uten å ha sett selve våpenet, men jeg er primært interessert i å finne ut om det i det hele tatt er verdt å legge det ut for salg.
  3. Hei Min far etterlot seg en del våpen da han gikk bort(han var samler). I forbindelse med at det må søkes om ny tillatelse for disse fikk jeg en oversikt fra politiet som viste hvilke våpen som var registrert på ham. På alle våpnene med unntak av en Mauser så var det oppført enten koden "j" eller koden "am". Jeg er overhodet ikke kjent med våpen så er det noen her som kan fortelle meg hva disse kodene betyr?
×
×
  • Create New...