Jump to content

Andersmj

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Andersmj

  Afrikajakt

  Har nå fått testet ammunisjonen og funker bra på skytebanen i allefall 😊 Nå er det bare et par dager til avreise og reisefebern har for lengst meldt seg. Er det noen som har noen tips på ting som er lurt å ha med som er typisk å glemme og pakke i kofferten?
 2. Andersmj

  Afrikajakt

  Takk for gode tips 😊 Har nå bestilt opp sako hammerhead 220 grains. Med et godt plassert skudd må vel det holde. Da er det bare å vente på avreise.. 🤔😊
 3. Andersmj

  Afrikajakt

  Lader ikke selv, tenkte å kjøpe ammunisjon. Kan høres ut som 3006 blir noe svakt for eland da i allefall. Skal uansett ha et våpen til men usikkert hvilket kaliber. Har vært inne på tanken å kjøpe ei rifle i 375 h&h før afrikaturen. Det er vel brukbart på hjort/elgjakt i norge også, eller ødelegger det mye av slaktet? Har sett på mauser m03 i 375 h&h. Syns dette ser fint ut og greit med mulighet til å skifte løp/kaliber. Men dette er jo et veldig tungt våpen.
 4. Andersmj

  Afrikajakt

  Hei Jeg har til nå jaktet elg,hjort og rådyr, og kun i norge. Nå i mars skal jeg til afrika og prøve jakt der. Planen er å jakte på kudu,oryx, eland med flere. Har hørt at blant annet eland kan være ganske hardskutte. Har en tikka t3 3006 som blir med som våpen, er det noen som har innspill til hvilken ammunisjon som er bra til dette formålet? Tenker da feks på kulevekt. Ser for meg at det kan bli skytehold på opptil 200 m, kommer uansett ikke til å skyte på lengre hold enn det.
×
×
 • Create New...