Jump to content

ThatGuy

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ThatGuy's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Snublet meg inn på denne tråden, da jeg vurderer Optika 5 selv. Er du fornøyd, Stihl Crazy?
  2. Da ble det til slutt en Beretta 686 SP1 med justerbar kolbekam:-) Den skal komme på lager i løpet av uken, og forhandleren skal hjelpe justere den slik at den sitter perfekt. Tror dette blir meget bra, og gleder meg til å dra på jakt, selv om den sannsynligvis får ligge hjemme første jakttur når jeg skal på gåsejakt ved sjøen. Takk for hjelpen!:-)
  3. Takk for tips! Jeg tenkte å dra innom våpenforhandler og prøve beretta og altay i handa igjen idag, og ta det litt på magefølelsen. Jeg ser nå at sporting-versjonen ligger til 18995 på Jaktdepotet ja, men jeg tror kanskje ikke-sporting-utgaven passer meg bedre, da sportingutgaven veier hakket mer og ser ut til å ha automatisk sikring.
  4. Du regner med det er forskjellig balanse på hver enkelt hagle? Jeg får forhøre meg med butikken, om jeg bestemmer meg for å kjøre på med Berettaen:-) Jeg har ikke søkt etter halvautohagle, da jeg er fan av over-under-hagle. Jeg ønsker ikke å gå rundt og plukke tomhylser på skytebanen og i fjellet, og liker at hagla er litt 'tradisjonsrik', i kontrast til alt det høyteknologiske man har med på tur:-) Takk for tips, dog!
  5. Jeg har vært til våpenforhandlere, som har anbefalt justerbar kolbe. Jeg har et meget høyt kinnbein, så om kolbekammen ikke forhøyes, ser jeg ikke kornet på hagla ordentlig. Jeg vil helst ikke begynne å modifisere kolbekammen på en ny hagle. Jeg ønsker meg også kaliber 12(har flust av skudd) og ei hagle som takler stålammunisjon(Praktisk til andejakt). Jeg er ingen feinsmecker på haglefronten, men ønsker noe som duger allikevel.
  6. Hei! Jeg skal ha meg ny hagle til jakta, da jeg er lei av å låne fars gamle Baikal hver gang jeg skal på skytebanen eller på jakt. Jeg er interessert i en justerbar hagle, slik at jeg vet at den sitter som et skudd. Har da funnet tre justerbare hagler i min prisklasse. Jeg tenker jeg må over 10K, men vil helst ikke opp på 20K. Har da sett på disse 3. Beretta 686 Silver Pigeon Justerbar, 19990,-: https://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=0&prodid=13112 Altay Classic II RH Justerbar, 11990,-: https://www.skittjakt.no/altay/165713/altay-classic-ii-rh-justerbar-12-76-71cm-justerbar-kolbe-og-koffer Bettinsoli X-trail Adjustable, 10990 ,-: https://www.jaktdepotet.no/hagler/bettinsoli/bettinsoli-x-trail-70-cm-loep-adjustable-stokk Synes alle sammen virker greie, men har ikke prøvd denne Bettinsolien kinnet. Jeg er usikker på om jeg skal 'klinke til' med en Beretta til 20 høvdinger, eller bruke prisdifferansen mellom de andre haglene på andre ting. Jeg er også litt fristet av en lettere hagle under 3kg, men har ikke funnet noen i det prisleiet som er lettere. Er det noen som har tips eller erfaringer å komme med? Våpensøknaden er i boks, men klarer ikke helt å bestemme meg for noe. Takk for alle råd:-)
  7. Hei! Har akkurat fått salongrifla mi i posten, og er spent på å bruke den på rypejakt i vinter. Før det skjer, må den selvfølgelig skytes inn, men har ikke snøring på hvor jeg kan få gjort det. Jeg bor på Heimdal, så det blir nok litt for tettbygd strøk til å kunne skyte på plena. Jeg har jaktkort fra Statsskog, men det gjelder jo and og rovdyr, og jeg er usikker på om jeg kan skyte der. Såvidt meg bekjent er det heller ikke bare å dra på skytebanen uten at den er åpen? Jeg har heller ikke noen bekjentskap til grunneiere som jeg kan spørre pent. Jeg har spurt Saupstad Skiskytterstadion, men de henviste meg til skytebanen på Jonsvannet. Noen som har noen tips?
×
×
  • Create New...