Jump to content

theDude

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

theDude's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Jeg er på utkikk etter en replika Flintlåspistol som kan brukes i Tordenskiold programmet. Jeg har vanskeligheter med å finne pistolen jeg leter etter og den er på bildet til Norsk Svartkrutt Union. Den som er avbildet på Nelson/ Tordenskiold ironisk nok er denne ganske vanskelig å finne. Jeg trenger litt hjelp til å finne en produsent av denne type pistol som har ganske flatt pistolgrep.
  2. Finnes det noe bra App som man kan regne ut trykk på patronen? Som veiledning.
  3. Hei, jeg har kjøpt en pen Simson 74e fra 1977 i kaliber 16/70 og tenker lade selv, er det noen som vet hva denne tåler av trykk med hensyn til ladedata?
  4. Hei, jeg skal begynne å lade hagle ladninger i kaliber 16/70 og finner bare messinghylser til salg i Norge. Vil Lee load-all II ha en krympe stasjon? Det jeg ser på nettet er stort sett at den bretter 6 eller 8 på plast hylser. Hvordan er den å bruke på messinghylser? Hvordan krymper man ellers hvis ikke lade pressa gjør det?
  5. Hei, har ei støpetang fra RCBS som heter 45-405-FN den har en vekt på ca 425 grains men jeg finner ikke noe BC på denne kulen. Er det noen her osm vet hva BC er på denne? Eller eventuellt hvor jeg kan finne det?
  6. Hei, jeg lurer på om noen her har prøvd Berrys 350 grains kule i 45-70. Jeg har en winchester 1886 ( ny). Mvh The Dude
  7. Børsa er ny så jeg har ikke skutt med 45-70 før, så jeg skal starte lavt. Bruker N133 eller N135 tenker jeg. Har flere ladebøker så det er nok bare å velge å vrake. hardheten har jeg ikke noe apparater til å skjekke. Men kan så vidt lage merker med neglen. Regner med det er ganske rent bly i disse blyloddene. Flusset det et par ganger når det smeltet
  8. Takker for raske svar. Er nok ved ladebenken imorgen
  9. Takk for svarene. Men vil 3% påvirke kruttladningen noe spesielt?
  10. Hei, jeg er ny på Kammeret, og har ett spørsmål om kulestøping. Har støpt noen kuler til 45-70 med enn RCBS 405 grains kuletang. Har brukt bly ifra 20kilos lodd ifra skip. Og tilsatt 2% tinn. Kulene blir fine men de veier ca 418 grains. Ca 13 grains for mye. Er det for mye bly? Eventuellt hva kan man blande inn for å få lettere kuler?
×
×
  • Create New...