Jump to content

DanielV

Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DanielV last won the day on September 16 2018

DanielV had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Korleis syns du denne er på forandring av treffpunkt? Har du brukt moment? Måtte sjå ein hare hoppe av garde på 70m hold i haust, og vil helst skulde på noko anna enn meg sjølv...
  2. Seig pris på den, er det noko å få kjøpt ferdig mellom den òg S&B?
  3. Takk for turen! Er dette i Sunnfjord?
  4. Opne døra heilt opp, og løft ho av.
  5. DanielV

    Barneøks

    Denne tenkte eg òg på, den fungerer for voksne òg.
  6. Eg tok prøven over fem dagar på kveldstid, og det var heilt klart ikkje ideelt. Skulle i teorien sitte til 23 kvar kveld, men viss vi hasta gjennom pensum kunne vi gå 22. Så kveldane vart gjennomført utan spørsmål og dialog. Lærte ingenting på kurset som eg ikkje las sjølv i boka. Min klubb gjennomfører alle sine kurs på denne måten. Eg kan godt forstå at dei ønsker den modellen til livs.
  7. Det er 11mm skinne på min Sabatti Forest.
  8. Endringsforslaget avsluttar i alle høve slik: "Endringen trer i kraft xx. februar 2021."
  9. No ligger den i bilen, men det er ein prohunt advanced eg har, meiner det er f3032. Må inn og sjå litt før eg har noko meir å kome med!
  10. Nydelig, men det skal vel vere mulig å velge tone på radioen, ref klippet frå manualen? JA1-JA6 er vel satt opp med subtone, men får ikkje endra den, ei heller vist den i display.
  11. Har sett det der ja, men ingen hell. Har tilgang til programmering, men manglar peiling...
  12. Slit med det same sjølv, skjer ingenting når eg trykker eller held inne Tone.
  13. Eg har kjøpt roddeklips frå Norsk Hjortesenter på Svanøy, men desse ser ganske like ut: https://www.finn.no/82043102
  14. Kan det vere du har ein eldre modell? Kjøpte Hogna akkurat pga over snittet lufting. Syns den er brukbar, fornøgd med lommer og lufting. Meget fornøgd med stramming mot sko, sit som faen. Men har ikkje brukt den nok til å gi ein fullstendig rapport.
  15. Veit ikkje kvar du held til, men desse omreisande "militært overskuddsmateriell"-utsala pleier å ha slike, til dømes på Bergen Travpark.
×
×
  • Create New...