Jump to content

RSeehuus

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RSeehuus's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

8

Reputation

  1. Bestilte derfra og fikk den idag, passet helt fint den. Takk for rådet.
  2. Takk, den så ganske så riktig ut
  3. Hei Jeg har kjøpt en Winchester SX4 Hybrid Carbon til bruk på rådyr, gås og sjøfugl. Til denne har jeg tenkt å kjøpe en Leica Tempus 2. Denne hagla har innfresete spor til montasje i låskasse (se bilde) hvor jeg tenkte å feste inn en picatinny skinne el. Har noen en anbefaling til hvilken type/modell sv montasje som vil fungere? Google gir lite brukbar informasjon her.
  4. De ser jo veldig lovende ut disse. Noen som vet om det er mulig å koble de til Hunter F1 140 med den nye Bluetooth dangle fra Hunter?
  5. Hei, Fjellsport har intromodellen Work Sharp PAJ Presisjon Knivsliper inne, denne kan utvides med flere slipegrader også. Fikk terningkast 5 i jeger, trekk for at tester ønsket finere grain på sliper. Jeg har prøvd denne og synes den er intuitiv og grei å bruke, bra effekt på jaktkniver.
  6. Hadde samme problem etter at en nabo måtte grave opp ett lekk rør, plutselig svermet det med svineriet. Tok 18 stk på 3 uker..... Fleskesvor fra koteletter, eplebiter og peanøttsmør er vedlig bra. Forøvrig synes jeg at trefeller (de har på maxbo) av det gamle slaget fungerer mye bedre enn plastfeller og elektriske feller. Viktig å ikke ta på de uten hansker. Rotter er neofobe, så det kan lønne seg å la de stå en stund før man agner de.
  7. Takk for svar! Kjøpte en lynx pro 25, blir moro å teste
  8. Hei, Snuser litt på en termisk spotter i prisklasse 15-25’ Ser at Hikmicro har flere spottere i den prisklassen, men finner lite tilbakemeldinger fra praktisk bruk av disse. Noen av forumets medlemmet som har prøvd noen av modellene?
  9. Selv har jeg en Blaser BBF95 1 12/76 og 7,57R. Jeg har valgt å ha hurtigmontasje slik at jeg kan bytte mellom en Leica Tempus 2,5 og Swarovski z8i 1-8 4AI. Gir veldig fleksibilitet mellom smyg og postering.
  10. De siste par årene har jeg brukt en Swarovski Z6i 5-30x50 med rødpunkt og balistisk tårn, det er en fantastisk kikkert til langthold og gir en viss trygghet, veier bare 620 gram også. Med fasit i hånd så har skuddene gått på ca 120 meter og jeg hadde klart meg fint med en z3 10x42 til nesten halve vekten Har begge siktene, vet ikke hvilket jeg tar med på reinsfjellet (forhåpentligvis) neste år. Viktigere å ha en god håndkikkert med avstandsmåler følere jeg.
  11. Har du vurdert Sako Carbonlight? Bikker litt over budsjettet du oppga, men mulig å få de godt priset på Finn. Veier 2,4 kg
  12. Terrenget i Rauland ligger et godt stykke fra vei, det beste er å bruke båt over songavatnet, her er det mulig å snakke med lokale som jakter der inne og avtale skyss inn/ut.
  13. Jeg har den lave til en swaro z8i 2-16x50, passer veldig bra med noe klaring, tenker det skal gå bra.
  14. Hei, jeg har en sauer 404 xt synchro, på denne har jeg picatinny skinne med hurtig montasje. Jeg synes denne bygger en del, og vurderer å gå for fast montasje for Swarovski. Noen som har råd/erfaringer her?
  15. Da har jeg fått sett og fiklet litt på flere av alternativene, jeg har falt ned på følgende konfigurasjon: - Sako Carbonlight .308. ( ikke lettest, men «best look and feel») - benytte min Swarovski Z6i 5-30 ( ikke lettest, men utrolig bra optikk til fjellet) - hausken J184 demper (har fra før) - neopod tofot (har fra før) kommer da på 3,2 kg uten ammo. skal i tillegg hente inn vekt med ny og lettere sekk. takk for mange gode råd.
×
×
  • Create New...